Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Το φύλο του μωρού και πότε το περιμένουν

31.08.2020
Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Το φύλο του μωρού και πότε το περιμένουν
Πανευτυχείς οι μέλλοντες γονείς ετοιμάζονται για τη μεγάλη άφιξη!

Η είδηση για την τέταρτη εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού ακόμη απασχολεί τα ΜΜΕ ενώ έχουμε νεότερα από το... "μέτωπο".

Αρχικά, από το ρεπορτάζ της Άννας Σταματιάδου στο Star μάθαμε ότι το μωράκι αναμένεται τον Δεκέμβρη. Η δημοσιογράφος που μίλησε με τη μέλλουσα μαμά μετέφερε την αγωνία εκείνης όλο αυτό τον καιρό που ήθελε αφενός να διατηρήσει μυστικό το... μυστικό της, εν μέσω κορονοϊού και λοιπών υποχρεώσεων του συζύγου της.

Εμείς να θυμίσουμε και την περιπέτεια που είχε η δεύτερη κόρη της, Αμαλία, στις ΗΠΑ όπου ζει τα τελευταία χρόνια. Προφανώς, τις μέρες που η Τζένη βρέθηκε κοντά της μετά το ατύχημα ήταν ήδη έγκυος.

Όσο για το φύλο του μωρού; Αυτή την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος ο Υπουργός Υγείας μιλώντας σήμερα το πρωή στα Παραπολιτικά 90,1. Αγοράκι, λοιπόν, το παιδάκι που έρχεται. Ο "Κικίλιας Junior" έρχεται τον Δεκέμβρη. Με το καλό!

Το αγοράκι, να θυμήσουμε θα είναι το πρώτο παιδί για τον Βασίλη Κικίλια και το τέταρτο για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο (1996-2014) έχει την 23χρονη Αμαλία, την 21ός ετών Αλεξάνδρα και τον 13 ετών Μάξιμο.