Ο Channing Tatum ντύθηκε νεράιδα - Ο λόγος θα σε αφήσει άφωνη

01.09.2020
Ο Channing Tatum ντύθηκε νεράιδα - Ο λόγος θα σε αφήσει άφωνη
Η καραντίνα επηρέασε πολύ κόσμο, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Δες τι έκανε στον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος μόλις έκανε την ανακοίνωση, ντυμένος κάπως... παράξενα. Εξηγείται όμως!

Αυτό δεν το περιμέναμε, ομολογούμε αλλά μας ξάφνιασε ευχάριστα. Ο Channing Tatum αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της καραντίνας έγραψε ένα παιδικό βιβλίο για την κόρη του. Sparkella ο τίτλος του και στη φωτογραφία που μοιράστηκε τον βλέπουμε να το διαβάζει, ντυμένος ανάλογα, μάλσιτα.

Τον έχουμε συνηθίσει με πολύ διαφορετικές αμφιέσεις, όμως τη χειροκροτούμε και αυτή -και μάλιστα με το παραπάνω.

Τελείως ακομπλεξάριστος ο Channing ντύθηκε νεραϊδούλα και μοιράστηκε την εικόνα αυτή -μαζί με την πληροφορία για το νέο του πόνημα- με όλο τον κόσμο. Μπράβο!

Παιδιά, δεν ξέρω για εσάς αλλά τα πράγματα ήταν κάπως παράξενα για μένα στην καραντίνα. Κατά λάθος κατέληξα κλειδωμένος στο δωμάτιο της 7χρονης κόρης μου και τελικά βρήκα το παιδί μέσα μου. Ορίστε λοιπόν, αυτό έφτιαξα για το κοριτσάκι μου. Από το κοριτσάκι μέσα σε εμένα, υποθέτω. Ευχαριστώ που το διαβάζετε #Sparkella bit.ly/OneAndOnlySparkella

Ιδού και η ανάρτηση σε όλο της το μεγαλείο

Ο Channing ήταν παντρεμένος με την Jenna Dewan από το 2009 έως το 2018 και η κόρη τους Everly είναι σήμερα 7 ετών. Η Jenna έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της καθώς πριν από έξι μήνες έγινε ξανά μητέρα. Έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Steve Kazee.

Από την πλευρά του ο Tatum έχει μία On/Off σχέση με την τραγουδίστρια Jessie J.