Ellen Pompeo: Γι' αυτό τον λόγο παίζει ακόμη τον ρόλο της Meredith Grey - και δεν είναι καθόλου ρομαντικός

06.08.2020
Ellen Pompeo: Γι' αυτό τον λόγο παίζει ακόμη τον ρόλο της Meredith Grey - και δεν είναι καθόλου ρομαντικός
Ξεκινώντας τη 17η (!) σεζόν στην τηλεοπτική σειρά που την έκανε διάσημη στα πέρατα του κόσμου, η δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί τον λόγο για τον οποίο φορά ακόμη την ιατρική στολή της. Και δεν σκοπεύει να τη βγάλει σύντομα.

Η Ellen Pompeo έχει ταυτιστεί απόλυτα με τον ρόλο της δρος Meredith Grey και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Αντίθετα από τόσους πολλούς συναδέλφους της που έχουν επιλέξει, αργότερα ή γρηγορότερα, να αποχωρήσουν από τη σειρά ώστε να μπορέσουν "να κάνουν και κάτι άλλο στην καριέρα τους", εκείνη ξεκαθαρίζει ότι "δεν θέλει να κάνει κάτι άλλο στην καριέρα της".

Τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχουμε δει την Ellen Pompeo σε κανέναν άλλο ρόλο. Μιλώντας πρόσφαστα στο Jemele Hill is Unbothered podcast, η 50χρονη σταρ εξήγησε ότι αυτή ήταν μια απολύτως συνειδητή επιλογή.

"Έμεινα στο σόου από επιλογή. Για εμένα, μία υγιής οικογενειακή ζωή ήταν πιο σημαντική από την καριέρα. Η παιδική μου ηλικία δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη. Έτσι, το να έχω ένα χαρούμενο σπιτικό ήταν πιο σημαντικό για να κλείσω την τρύπα στην καρδιά μου. Έτσι πήρα την απόφαση να βγάλω χρήματα αντι να κυνηγήσω πιο δημιουργικούς ρόλους". Ξεκάθαρα πράγματα... Για την ιστορία, το 2018, η ίδια η ηθοποιός και παραγωγός, πια, της σειράς, αποκάλυψε ότι έλαβε ως μισθό το ποσό των $20 εκατομμυρίων! Είναι πολλά τα λεφτά!!!

Η Ellen Pompeo είναι παντρεμένη με τον μουσικό παραγωγό Chris Ivery από το 2007 και έχουν μαζί τρία παιδιά, την 10 ετών Stella, την 5 ετών Sienna και τον 3 ετών Eli.