Bryan Cranston: Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad αποκαλύπτει τη μάχη του με τον κοροννοϊό

31.07.2020
Bryan Cranston: Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad αποκαλύπτει τη μάχη του με τον κοροννοϊό
Το βίντεο που μοιράστηκε χθες ο πολυβραβευμένος ηθοποιός κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο σκοπός... ιερός!

Ο Bryan Cranston έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από την απίστευτα δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "Breaking Bad". Η ερμηνεία του στον ρόλο του καθηγητή Walter White θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών. Για την ιστορία σημειώνουμε ότι ακόμη και ο sir Anthony Hopkins την έχει χαρακτηρίσει δημοσίως ως "την καλύτερη που έχει δει ποτέ"!

Στα 64 χρόνια του, ο Cranston παραμένει δημοφιλής και συνεχίζει την καριέρα του, όμως αυτή τη στιμγή, βρίσκεται στην επικαιρότητα για προσωπικούς λόγους. Και συγκεκριμένα, για λόγους υγείας.

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε χθες (30/7/2020) ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι κόλλησε κορονοϊό πριν από λίγο καιρό "παρά το ότι ήταν εμμονικά αυστηρός ως προς την τήρηση των πρωτοκόλλων". Έχοντας γιατρευτεί πια, περιγράφει πώς αποφάσισε να δωρίσει πλάσμα ελπίζοντας ότι έτσι θα βοηθήσει κι άλλο κόσμο ενώ απευθύνεται στους συμπατριώτες του (και όχι μόνο) στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για το καλό όλων!

"Γεια σας. Μάλλον τώρα πια θα νιώθετε κάπως περιορισμένοι και στερημένοι από την ελευθερία σας, σαν εμένα. Και έχετε κουραστεί. Ε, εγώ θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να έχετε λίγη ακόμη υπομονή. Εγώ ήμουν ιδιαίτερα αυστηρός στην τήρηση των πρωτοκόλλων, ωστόσο... κόλλησα τον ιό. Ναι. Μπορεί να ακούγεται κάπως αποθαρρυντικό τώρα που πάνω από 150.000 αμερικανοί έχουν πεθάνει από αυτόν. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς. Ήπια συμπτώματα. Μετρώ τις ευλογίες μου και σας εκλιπαρώ να φοράτε τις αναθεματισμένες τις μάσκες, να πλένετε τα χέρια σας και να κρατάτε τις κοινωνικές αποστάσεις. Μπορούμε να το ξεπεράσουμε - ΜΟΝΟ όμως αν ακολουθήσουμε όλους τους κανόνες μαζί. Να είστε γεροί - Να παραμείνετε γεροί BC", γράφει στη λεζάντα ο γνωστός ηθοποιός και ιδού το βίντεο που μοιράστηκε.