Η Σοφία Καρβέλα έγκυος - Δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλη είναι η κοιλιά της

30.07.2020
Η Σοφία Καρβέλα έγκυος - Δε φαντάζεσαι πόσο μεγάλη είναι η κοιλιά της
Μία φωτογραφία που μοιράστηκε η μοναχοκόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα προκάλεσε μέγα σάλο! Δεν είναι, όμως, πρόσφατη η φωτογραφία. Μην τρομάζεις!

Ας ξεκινήσουμε "ανάποδα" βλέποντας το σώμα της Σοφίας Καρβέλα τώρα. Όπως έχουμε αναφέρει, η 37χρονη κόρη του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση βρίσκεται στη Σαντορίνη με τη μητέρα της (και τη θεία της, Νίκη, όπως είδαμε στο Instgram της) όπου απολαμβάνουν ολιγοήμερες "κοριτσίστικες" διακοπές. Από εκεί έχει μοιραστεί ουκ ολίγες φωτογραφίες με μαγιό. Και το κορμί της είναι κάπως έτσι:

Barely awake, barely dressed. #summertime #ootd

A post shared by Sofia Karvela (@thesofiakarvela) on

Η έννοια "πετσί και κόκκαλο" σε όλο της το μεγαλείο, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα μιλήσουν για ένα πολύ γυμνασμένο, γραμμωμένο αλλά πολύ αδύνατο σκαρί.

Έστω! Σε κάθε περίτπωση, βλέποντας έτσι το σώμα της Σοφίας Καρβέλα, δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ότι στις εγκυμοσύνες της (έχει δυο γιους με τον σύζυγό της, Θανάση Πανουργιά, για την ιστορία) θα είχε μεγάλη κοιλιά

Κι όμως...

Με αφορμή το ασπρόμαυρο Challenge που "τρέχει" αυτό τον καιρό στο Instagram με στόχο την συσπείρωση των απανταχού γυναικών, η Σοφία επέλεξε να μοιραστεί μία πόζα από κάποια εγκυμοσύνη της. Ε, όπως μπορείς να δεις στη συνέχεια, η κοιλιά της είναι εντυπωσιακή!