Charlize theron για αρραβώνα με Sean Penn: "Αυτά είναι μ@λ@κίες"

24.06.2020
Charlize theron για αρραβώνα με Sean Penn: "Αυτά είναι μ@λ@κίες"
Πέντε χρόνια μετά τον χωρισμό τους, εκείνη αποφασίζει να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους.

Η Charlize Theron και ο Sean Penn υπήρξαν φίλοι για πολλά πολλά χρόνια μέχρι να γίνουν ζευγάρι το 2013. Η σχέση τους κράτησε περίπου δυο χρόνια και από όσο ξέραμε, όταν χώρισαν το 2015 ήταν αρραβωνιασμένοι.

Σήμερα, λοιπόν, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έρχεται να μας ενημερώσει ότι πως "ούτε καν" [για να χρησιμοποιήσουμε μια έκφραση της εποχής]

Καλεσμένη της ραδιοφωνικής εκπομπής του Howard Stern η Charlize ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξαν καν αρραβωνιασμένοι, δεν ζούσαν ποτέ μαζί και ότι η σχέση τους κράτησε έναν χρόνο, σκάρτο!

"Αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν φτάσαμε ποτέ κοντά στον γάμο με τον Sean. Αυτά είναι μ@λ@κίες. Σίγουρα είχαμε σχέση. Και σίγουρα ήταν αποκλειστική, όμως ήταν μόλις και μετά βίκας για έναν χρόνο. Ποτέ δεν ζήσαμε στο ίδιο σπίτι. Και όχι, δεν επρόκειτο να τον παντρευτώ. Καμία σχέση", εξήγησε με πάθος η 44χρονη καλλονή ενώ συμπλήρωσε ότι δεν έχει καμία διάθεση να παντρευτεί γενικότερα, ότι η ζωή της είναι γεμάτη αγάπη μεγαλώνοντας τις κόρες της και ότι η ζωή της αυτή τη στιγμή δεν έχει χώρο για ρομάντζο.

Στην ερώτηση του Stern, όμως σχετικά με το αν νιώθει μοναξιά, εκείνη ήταν κατηγορηματική: "Όχι. Ποτέ".

Μάλιστα. Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι η Theron έχει υιοθετήσει δυο παιδιά, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι από την Αφρική, όμως μεγαλώνει δυο κορίτσια τελικά καθότι ο Jackson αντιλήφθηκε πολύ νωρίς τη φύση του, μίλησε στη μητέρα του και εκείνη στηρίζει 100% την αλήθεια του.