Βίκυ Καγιά: Η καινούρια φωτογραφία των παιδιών της θύμιζε αυτή του Κρατερού Κατσούλη

22.06.2020
Βίκυ Καγιά: Η καινούρια φωτογραφία των παιδιών της θύμιζε αυτή του Κρατερού Κατσούλη
Με αφορμή τη χθεσινή γιορτή του πατέρα η ανάρτηση που έκανε μόλις πριν από λίγο η ελληνίδα παρουσιάστρια. Μας θύμισε αυτή του Κρατερού Κατσούλη. Και εξηγούμε!

Γιορτή του πατέρα χθες (21/6/2020) και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχετικά ποσταρίσματα στα social media ήταν αμέτρητα. Βέβαια οι αναρτήσεις συνεχίζονται και σήμερα. Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι και μη που επέλεξαν να πουν σήμερα τα "Χρόνια πολλά" στους δικούς τους ανθρώπους.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Βίκυ Καγιά, η οποία πριν από λίγο ευχήθηκε στον αγαπημένο της σύζυγο Ηλία Κρασσά για τη γιορτή του πατέρα με μία οικογενειακή φωτογραφία και τα εξής (γραμμένα στα αγγλικά, στην πρωτότυπη λεζάντα, για την ιστορία)

"Χαρούμενη Μέρα του Πατέρα σ' αυτόν τον εξαίσιο άντρα!💙Πάντα ξεπερνάς τον εαυτό σου! Είμαστε πραγματικά τυχεροί που σε έχουμε"

Ιδού και η φωτογραφία με την Μπιάνκα και τον Κάρολο!

Τώρα που την είδες τη φωτογραφία δεν νομίζεις κι εσύ ότι κάτι σου θυμίζει. Ε ναι. Ο Κρατερός Κατσούλης μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία με τα παιδιά του λόγω της ημέρας και χρησιμοποίησε τα ίδια γυαλιά ηλίου!

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Βίκυ και ο Ηλίας Κρασσάς παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2014 στο Παρίσι, και μάλιστα χωρίς να τους πάρει είδηση κανείς. Εκείνος έχει ακόμη δυο παιδιά από προηγούμενο γάμο του.