Η Sharon Stone με μικροσκοπικό μπικίνι στα 62 της χρόνια - Δεν υπάρχουν λόγια

24.05.2020
Η Sharon Stone με μικροσκοπικό μπικίνι στα 62 της χρόνια - Δεν υπάρχουν λόγια
Πρόκειται για μία από τις πιο γοητευτικές γυναίκες του διεθνούς κινηματογράφου, η οποία δείνει να έχει συμφιλιωθεί τόσο πολύ με τον χρόνο που περνά που κι εκείνος της έχει φερθεί με το... γάντι!

Στα 62 της χρόνια η Sharon Stone παραμένει μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα που δεν έχει μπει στη διαδικασία των αισθητικών επεμβάσεων, παρά έχει επιτρέψει στο πρόσωπο και το σώμα της να "μεγαλώσουν" ομαλά μαζί με εκείνη.

Σίγουρα φροντίζει όμως τη διατροφή της και σίγουρα αθλείται. Έχει και καλά γονίδια! Δεν εξηγείται αλλιώς η εικόνα που είδαμε σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram.

Η Sharon μοιράστηκε δυο φωτογραφίες της φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι που θα έκαναν πολλές γυναίκες με τα μισά της χρόνια να ζηλέψουν.

Η Sharon Stone έχει τρεις υιοθετημένους γιους. Τον μεγαλύτερο, τον 20 ετών Roan Joseph Bronstein, τον υιοθέτησε το 2000 μαζί με τον τότε σύζυγό της, Phil Bronstein, ενώ τους δυο μικρότερους, τον 14χρονο Quinn Kelly Stone και τον 15χρονο Laird Vonne Stone, τους υιοθέτησε αργότερα μόνη της.