Άγγελος Λάτσιος: Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μητέρα του

22.05.2020
Άγγελος Λάτσιος: Με αυτή τη φωτογραφία ευχήθηκε χρόνια πολλά στη μητέρα του
Την ονομαστική της εορτή είχε χθες η Ελένη Μενεγάκη και μεταξύ των ευχών που δέχτηκε διαδικτυακά ξεχώρισε αυτή του μονάκριβου γιου της.

Η χθεσινή μέρα (21/5/2020) ήταν πολύ ιδιαίτερη για την Ελένη Μενεγάκη -και όχι μόνο, έτσι όπως εξελίχθηκε. Ανήμερα της γιορτής της, η παρουσιάστρια επέλεξε να ανακοινώσει τα σχέδια για το μέλλον της. Οι φήμες ακουγόταν καιρό, όμως τώρα επέλεξε η ίδια να ενημερώσει όλο τον κόσμο, όπως έκανε ανέκαθεν.

Η Ελένη Μενεγάκη, λοιπόν, κάνει reset! Όπως ανακοίνωσε η ίδια κοιτάζοντας κατάματα τον φακό με συγκίνηση και κόμπο στη φωνή, αυτό το καλοκαίρι ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον Alpha (ύστερα από 15 χρόνια) και την ερχόμενη σεζόν δεν θα είναι σε κανένα κανάλι. Παίρνει τον χρόνο της να ζήσει πράγματα που δεν είχε προλάβει τα 30 χρόνια της καριέρας της.

"Ένα χρόνο το προγραμματίζω", είπε λίγο αργότερα, τονίζοντας πως δεν αφήνει τίποτα στη ζωή της στην τύχη, ενώ άφησε ανοιχτή την πιθανότητα της επιστροφής μετά από από το διάλειμμά της.

Στο πλευρό της έχει, φυσικά, όλη την οικογένειά της, όπως πάντα καθώς και τους αμέτρητους, απανταχού θαυμαστές της.

Επιστρέφοντας στη χθεσινή ημέρα γιορτής, παραθέτουμε τη φωτογραφία με την οποία, μέσω stories στο Instagram, επέλεξε ο γιος της, Άγγελος Λάτσιος, της ευχηθεί. Ιδού:

Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει τρεις γάμους στη ζωή της. Ο πρώτος ήταν με τον Σταύρο Γαρδέρη και κράτησε έναν χρόνο (1989-1990). Ο δεύτερος με τον Γιάννη Λάτσιο (2001-2010) με τον οποίο έχει και τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της, τον 18χρονο Άγγελο, τη 15χρονη Λάουρα και την 8 ετών Βαλέρια. Το 2015 παντρεύτηκε τον Μάνθο Παντζόπουλο, με τον οποίο έκανε ακόμη μία κόρη, την 4 ετών, σήμερα, Μαρίνα.