H Charlize Theron μοιράζεται σπάνια φωτογραφία του γιου της - που στο μεταξύ έγινε κόρη

18.05.2020
H Charlize Theron μοιράζεται σπάνια φωτογραφία του γιου της - που στο μεταξύ έγινε κόρη
Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες αναρτήσεις η διάσημη ηθοποιός, όμως αυτές τις μέρες θέλησε να γυρίσει τον χρόνο πίσω και έγινε κάπως πιο συναισθηματική.

Πίσω στην εποχή που έκανε γυρίσματα για την ταινία "Mad Max: Fury Road" γύρισε αυτό το Σαββατοκύριακo η Charlize Theron και μοιράστηκε φωτογραφίες από εκείνες τις στιγμές, οι οποίες ήταν ξεχωριστές και για έναν ακόμη λόγο.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας αυτής, η Theron έγινε μητέρα για πρώτη φορά και, προφανώς, είχε το παιδάκι της μαζί της στην έρημο και τους 9 μήνες που κράτησαν τα γυρίσματα.

Το Σαββατοκύριακο λοιπόν είδαμε εικόνες από το backstage της ταινίες όπως αυτές

Όμως είδαμε και αυτή, για την οποία και μιλάμε ιδιαίτερα σήμερα. Η Charlize Theron κρατά στην αγκαλιά της τον Jackson, o οποίος, για την ιστορία σήμερα είναι 7 ετών και έχει αυτοπροσδιοριστεί ως κορίτσι. Η μητέρα του έχει μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό αρκετές φορές.

«Έγινα μητέρα ακριβώς πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Τουλάχιστον το παιδί μου θα λέει πάντα ότι "πέρασα τον πρώτο χρόνο της ζωής μου σε ζώνη πολέμου"», γράφει στη λεζάντα και ιδού: