Από το My Style Rocks, σε δελτίο ειδήσεων - Ποια διαγωνιζόμενη ανοίγει τα φτερά της στην Tv; [Βίντεο]

18.05.2020
Από το My Style Rocks, σε δελτίο ειδήσεων - Ποια διαγωνιζόμενη ανοίγει τα φτερά της στην Tv; [Βίντεο]
Μπορεί το φετινό My Style Rocks να μην πρόλαβε να ολοκληρωθεί λόγω του κορονοιού όμως κάποιες παίκτριες έχουν ήδη ανοίξει τα φτερά τους στο χώρο του θεάματος.

Ο λόγος για την Τζόρτζια Παναγή η οποία είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας λίγο πριν τη διακοπή και είχε επιστρέψει στην Κύπρο. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκε τόσο στην εμπειρία της στο ριάλιτι μόδας όσο και στα νέα της επαγγελματικά βήματα.

"Θα το συζητούσα όμως να το παρουσιάσω, εννοείται αυτό. Είναι η ψυχαγωγία οπότε, καταλαβαίνει, είναι το κομμάτι που γνωρίζω πολύ καλά” συμπλήρωσε η Κύπρια παρουσιάστρια. "Όλα αυτά που έβλεπε το τηλεοπτικό κοινό ήταν πολύ στιγμιαία. Δηλαδή δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα. Υπήρξαν εντάσεις οι οποίες έγιναν και εννοείται πως τις εκμεταλλεύτηκε η παραγωγή και έπαιξαν.

Παράλληλα, η νεαρή αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται για τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια εκφράζοντας αγωνία και μεγάλη προσμονή: "Έχω τρομερή αγωνία για το νέο μου ρόλο στο δελτίο ειδήσεων. Θέλω να δω πως θα είναι πρεμιέρα γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Είναι κάτι το οποίο πάντα θαύμαζα και δεν πίστευα ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω δελτίο”.

Δείτε το βίντεο: