Το μυστήριο με τον μικρό «Ιησού από τη Ναζαρέτ" ίσως λύθηκε - Η νέα φωτογραφία απόδειξη

01.05.2021
Το μυστήριο με τον μικρό «Ιησού από τη Ναζαρέτ" ίσως λύθηκε - Η νέα φωτογραφία απόδειξη
Με κοστούμι και γραβάτα, αλλά μέ το ίδιο αφοπλιστικό βλέμμα που συγκλονίζει.

Η θρυλική σειρά του Franco Zefirelli "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" (1977) προβάλλεται και φέτος στις οθόνες μας. Με την αφορμή αυτή, λοιπόν, επανερχόμαστε στο μυστήριο που υπάρχει εδώ και χρόνια σχετικά με τον ηθοποιό που ενσάρκωσε τον Θεάνθρωπο στην παιδική ηλικία.

Πρόκειται για τον Lorenzo Monet, ο οποίος, όμως, φαίνεται ότι "εξαφανίστηκε" από προσώπου γης μετά τη συμμετοχή του στο έπος του Zefirelli. Ή, έστω, δεν τον κέρδισε η υποκριτική.

Οι φήμες τον θέλουν "να ζει μια ήρεμη οικογενειακή ζωή στην Τεργέστη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας" δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα ωστόσο στη φωτογραφία που κυκλοφορεί χρόνια στο διαδίκτυο και τον απεικονίζει ενήλικα διακρίνεται το ίδιο αφοπλιστικό βλέμμα που μας συγκλονίζει κάθε φορά που βλέπουμε την ιστορική σειρά.

Δημοσιεύουμε αυτή τη φωτογραφία με πάσα επιφύλαξη, όπως και μια νεότερη που είδαμε πρόσφατα και δείχνει πιο πρόσφατη. Βλέπουμε τον Lorenzo Monet λοιπόν, με κοστούμι και γραβάτα να χαμογελά στον φακό σε μια επαγγελματική φωτογραφία του επίσημου site του αστρονομικού παρατηρητηρίου της Τεργέστης όπου φαίνεται ότι εργάζεται. Ιδού: