Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή και τα παιδιά τους - Αγνώριστος ο πρώην πρωθυπουργός

15.04.2020
Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή και τα παιδιά τους - Αγνώριστος ο πρώην πρωθυπουργός
Γενέθλια είχε σήμερα η σύζυγος του πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και τα γιόρτασε με τους δικούς της ανθρώπους. Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε στα social media κάνουν τον γύρο του διαδικτύου με τη συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων να εστιάζουν στο νέο look του Κώστα Καραμανλή

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εικόνες το ζεύγος Καραμανλή εξ ου και η έκπληξη που προκάλεσαν οι αναρτήσεις της Νατάσας Παζαΐτη σε Facebook και Instagram. Οι φωτογραφίες κάνουν αυτή τη στιγμή τον γύρο του διαδικτύου.

Αφενός γιατί όσοι δεν γνωρίζουν μαθαίνουν την ηλικία της συζύγου του Κώστα Καραμανλή, αφετέρου βλέπουμε εκείνον, όπως πραγματικά δεν έχουμε ξαναδεί.

Αδυνατισμένος, με πιο μεγάλο... μέτωπο, μουστάκι και μούσι σε γκρι τόνους, ο έλληνας πολιτικός είναι πραγματικά αγνώριστος. Δείχνει όμως χαλαρός και ευτυχισμένος δίπλα στη σύζυγό του και ανάμεσα στα δίδυμα παιδιά τους, Αλίκη και Αλέξανδρο, 17 ετών σήμερα.

"Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου❤️", γράφει στη λεζάντα η Νατάσσα Παζαΐτη και οι ευχές στα σχόλια έρχονται η μία μετά την άλλη.

"Κάθε χρόνος που περνάει περισσότερες ρυτίδες χαράζουν τη ματιά, περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές γλυκαίνουν την καρδιά!!!", η λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με την ίδια μπροστά στην τούρτα, που παρεμπιπτόντως δεν θα μπορούσε να έχει πιο επίκαιρο θέμα.

Χρόνια πολλά κι από εμάς. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλής παντρεύτηκαν το 1998 και υποδέχτηκαν τα παιδιά τους το 2003.