Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά τον θάνατό του

02.01.2020
Θάνος Μικρούτσικος: Συγκινεί η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του μετά τον θάνατό του
Η Μαρία Παπαγιάννη, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη του.

Ο Θάνος Μικρούτσικος δεν είχε κρύψει τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, μια μάχη που ξεκίνησε το 2017 με εξετάσεις και επεμβάσεις στην Ελλάδα και τη Βρετανία. Η ασθένεια βαριά και τον χτύπησε στο συκώτι, τους λεμφαδένες και τα κόκκαλα. Ο κορυφαίος δημιουργός πέθανε στις 28/12/2019 αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στη ζωή των δικών του ανθρώπων, όσο και στην ελληνική μουσική, την οποία σημάδεψε με το τεράστιο έργο του.

Πριν από λίγη ώρα, η συζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη, μοιράστηκε ένα μήνυμα μέσω Facebook, θέλοντας να επικοινωνήσει με όλους εκείνους που θρήνησαν μαζί της.

Θάλασσα η αγάπη του κόσμου για τον Θάνο. Κι εγώ μόνο να τον αγαπώ ήξερα, αυτός άνοιγε δρόμους. Είμαι σίγουρη ότι θα μου δείξει πάλι την πόρτα για την ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Ιδού και η φωτογραφία που μοιράστηκε

Για την ιστορία, να θυμήσουμε ότι ο Θάνος Μικρούτσικος είχε παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος του γάμος ή ταν με την Κοραλία Σωτηριάδη, σημερινή σύζυγος του σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και ιδρυτικό μέλος του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Ο δεύτερος την Ειρήνη Ιγγλέση, με την οποία έκαναν τις δύο μεγαλύτερες κόρες του, χορογράφους και χορεύτριες, Σεσίλ και Κωνσταντίνα.

Με τη Μαρία Παπαγιάννη, λαρισαία δημοσιογράφο και συγγραφέα παιδικών βιβλίων, που ήταν η τρίτη του σύζυγος, γνωρίστηκαν στο πλαίσιο μιας συνέντευξης. Απέκτησαν δυο παιδιά, την Αλεξάνδρα, η οποία σπουδάζει μουσική στο Λονδίνο και τον Στέργιο, ο οποίος είναι πρωτοετής φοιτητής στην Αρχαιολογία.