Courteney Cox: Της είπαν ότι θυμίζει την Caitlyn Jenner και εκείνη απάντησε έτσι

17.12.2019
Courteney Cox: Της είπαν ότι θυμίζει την Caitlyn Jenner και εκείνη απάντησε έτσι
Την απίθανη ανάρτηση της 55χρονης σταρ σχολίασε και η Jennifer Aniston, η οποία δείχνει να έχει αντιληφθεί πλήρως τους "κανόνες" των social media.

Πάνω από όλα η Courteney Cox έχει χιούμορ. Και δεν διστάζει να τρολάρει μέχρι και τον εαυτό της. Δημόσια, εννοείται!

Η τελευταία της ανάρτηση μας έκανε να "κλάψουμε" από τα γέλια!

Όπως εξηγεί στη λεζάντα που συνοδεύει τις τρεις φωτογραφίες που μοιράστηκε, συνέβη το εξής: Ο κολλητός της φίλος David Spade μοιράστηκε στον δικό του λογαριασμό μια φωτογραφία του με την Cox και τον Nick Viall, προετοιμάζοντας τον κόσμο για αυτά που θα δει από το νέο έτος στο νέο talk show του. Ιδού:

Lots of good stuff coming next year on @lightsout More deets to come. @courteneycoxofficial @nickviall

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Spade (@davidspade) στις 12 Δεκ, 2019 στις 11:29 πμ PST

Μέχρι εδώ όλα καλά. Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά την εμφάνιση της Courteney κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, υπογραμμμίζοντας ουκ ολίγες φορές πόσο μοιάζει στην... Caitlyn Jenner.

Η Court, φυσικά, το αντιλήφθηκε και δεν το άφησε έτσι!

Έφτιαξε προσεκτικά μία ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες και τη μοιράστηκε. Στην πρώτη βλέπουμε την επίμαχη πόζα, στη δεύτερη, μερικά από τα σχετικά σχόλια και στην τρίτη, το δικό της... συμπέρασμα. Και γελάμε ακόμη!

"Αυτή είναι μια φωτογραφία που μοιράστηκε ο David Spade. Πραγματικά μου φαινόταν ότι έμοιαζα με κάποιον άλλο. Αλλά αυτό ήταν μια έκπληξη!", γράφει στη λεζάντα η διάσημη ηθοποιός ενώ στην τρίτη φωτογραφία το σχόλιο βάζει την τελεία με τον καλύτερο τρόπο. "Εντάξει... Το βλέπω!"

Και ιδού (πάτα τα βελάκια... )

Maximum Respect για την Courteney Cox, την ανάρτηση της οποίας έσπευσε να σχολιάσει η κολλητή και κουμπάρα, Jennifer Aniston, με δύο "χτυπήματα" μάλιστα. Ως εξής: