Ο Παπανώτας "σφάζει με το γάντι" τη Ρούλα Κορομηλά: «Τζάμπα ξενύχτι τελικά, αισθάνθηκα ντροπή»!

17.12.2019
Ο Παπανώτας "σφάζει με το γάντι" τη Ρούλα Κορομηλά: «Τζάμπα ξενύχτι τελικά, αισθάνθηκα ντροπή»!
Στο στόχαστρο της Ρούλας Κορομηλά βρέθηκε και ο Γιώργος Λιάγκας με το πάνελ του, πράγμα που δεν άφησε ασχολίαστο ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο δημοσιογράφος παρακολούθησε τη συνέντευξη που έδωσε η Ρούλα Κορομηλά στον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου, στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», το βράδυ της Δευτέρας και κατέληξε στο συμπέρασμα πως δεν άξιζε τον κόπο να ξενυχτίσει.

Δείτε ακόμη: Ψάχνεις για δουλειά; Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει μια θέση που μπορεί να σε ενδιαφέρει

O Δημήτρης Παπανώτας μετά το τέλος της συνέντευξης έκανε μία ανάρτηση στα social media:

«Ξενύχτι για να δω την τηλεοπτική τους συνάντηση. Τζάμπα ξενύχτι τελικά. Δεν θέλω καν να γράψω τις σκέψεις μου για όσα είδα και άκουσα. Πολλές φορές αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους. Αλήθεια, ξεχνούν και οι δύο ότι μπορείς να πουλάς εύκολα μία ψεύτικη εικόνα στους αδαείς. Στους γνωρίζοντες όμως; Κοινωνικοί αυτοματισμοί, πικρίες, πολιτικώς ορθές κακίες και "παρακαλώ, περάστε από το λογιστήριο" για τους μισούς εργαζόμενους μπροστά στις κάμερες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών. Γιατί σαν ΕΜΑΣ, τελικά, δεν είναι κανένας... Να κλάψω ή να γελάσω; Δυστυχώς, το "Mπράβο Ρούλα" υποβιβάστηκε από την πρωταγωνίστριά του σε… "Kρίμα Ρούλα". Τουλάχιστον».