Έτσι εκπαιδεύεται στο pole dancing η JLo: Το εκρηκτικό βίντεο που έγινε viral

09.09.2019
Έτσι εκπαιδεύεται στο pole dancing η JLo: Το εκρηκτικό βίντεο που έγινε viral
Ο νέρος της ρόλος τη θέλει stripper στην ταινία Hustlers, οπότε...

Η αντίστροφη μέτρηση για την κινηματογραφική εμφάνιση της J.Lo ως stripper Ramona στην ταινία Hustlers έχει ξεκινήσει. Χωρίς αμφιβολία, η σούπερ σταρ αναμένει με αγωνία αυτή τη μέρα, όπως και οι φαν της. Άλλωστε έχει δουλέψει τόσο πολύ το σώμα της πάνω στον στύλο, κάτι που δεν ήταν καθόλου εύκολο. Η διάσημη σταρ μοιράστηκε κάποια κλιπ από τα απαιτητικά μαθήματα pole dancing στο Instagram και στο Youtube και έτσι οι θαυμαστές της έχουν όλες τις αποδείξεις.

Η J.Lo συνεργάστηκε με τη χορογράφο του Hustlers, Johanna Sapakie (η οποία δίνει παραστάσεις με το Cirque du Soleil). Η Johanna έφερε τον δικό της προσωπικό pole stripper για την J.Lo για να την εκπαιδεύσει στο σπίτι της.

Μάλιστα έγραψε στο clip του Instagram: «Η ζωή αρχίζει στο τέλος του σημείου που νοιώθεις άνετα... Αυτό ήταν σίγουρα ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έκανα ποτέ φυσικά. Αλλά το άξιζε μέχρι το τέλος».

Στην αρχή της εκπαίδευσης, J.Lo πιέζεται να κρατηθεί στον στύλο . Αλλά μέχρι το τέλος της πρώτης μέρας, πειραματίζεται σε ανεστραμμένες πόζες. «Είναι δύσκολο για το σώμα σας», λέει στο βίντεο. «Είναι πραγματικό ακροβατικό». Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, η J.Lo φοράει ένα τοπ και σορτς, και έτσι μπορείς να δεις καθαρά κάθε μυ στο χέρι, στον κορμό και στα πόδια της.

Ενώ η J.Lo λέει ότι οι πραγματικές strippers μαθαίνουν σιγά-σιγά και εξασκούνται κάθε βράδυ στη λέσχη, εκείνη δεν είχε αυτή την πολυτέλεια. Αντ 'αυτού, μέσα από μια σειρά εντατικών μαθημάτων εστίασε στην τεχνική. «Αυτό είναι εξίσου δύσκολο με ότι έχω μάθει ποτέ». Η J.Lo πάντως είναι σε καλά χέρια καθώς η προπονήτρια της Johanna κάνει τις δύσκολες κινήσεις να φαίνονται απλές και εύκολες.

Η Johanna δίνει στη J.Lo θάρρος και οδηγίες για να την βοηθήσει μέσα από τις δύσκολες κινήσεις. Η Johanna της λέει: «Μένεις εκεί για τρία λεπτά». (εμείς ούτε για 5 δευτερόλεπτα δεν θα μπορούσαμε)

Η ταινία Hustlers αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ.