Σάλος από την ανακοίνωση του Ed Sheeran: Αποσύρεται από τη μουσική στα 28 του

28.08.2019
Σάλος από την ανακοίνωση του Ed Sheeran: Αποσύρεται από τη μουσική στα 28 του
Μοιράστηκε ο ίδιος τα νέα με τους θαυμαστές του και οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

Ed Sheeran. Ο μουσικός φαινόμενο μόλις ολοκλήρωσε μια περιοδεία-μαμούθ (Divide Tour) και έχοντας παίξει μπροστά σε 9 εκατομμύρια ανθρώπους -όπως υλογίστηκε- τα τελευταία δυο χρόνια, ανακοίνωσε από τη σκηνή της τελευταίας του συναυλίας ότι "αποσύρεται από τη μουσική σκηνή" ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους θαυμαστές του σε μερικά χρόνια.

Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που δεν ήξερες για το Dirty Dancing [photos & vds]

Από τη σκηνή του Chantry Park στο Ipswich είπε το "αντίο" ο 28χρονος σούπερ σταρ καταλήγοντας στα εξής, με μεγάλη συγκίνηση:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες σε αυτή τη συναυλία. Ευχαριστώ όλους όσοι μου έδωσαν μια ευκαιρία. Αυτό είναι το τελευταίο μου τραγούδι. Το έγραψα όταν ήμουν 15 ετών. Τα λέμε ξανά σε μερικά χρόνια. Ευχαριστώ".

Η απόφαση αυτή, βέβαια, δεν ήταν ξαφνική, καθώς ο Ed είχε εκφράσει και παλιότερα τη διάθεσή του να ασχοληθεί με την προσωπική του ζωή. Οι θαυμαστές του είχαν αντιδράσει και τότε, μην πιστεύοντας ότι το εννούσε. Όμως έκαναν λάθος!

Τον περασμένο Δεκέμβρη ο Sheeran παντρεύτηκε μυστικά την Cherry Seaborn [φωτό κάτω], με την οποία είναι ζευγάρι από το σχολείο. Τον Ιούνιο, συγκεκριμένα, είχε δηλώσει τα εξής:

"Ξεκινώ μια ζωή με την Cherry. Δεν γίνεται να περάσω τα υπόλοιπα 20 χρόνια στον δρόμο. Τα παιδιά θα αλλάξουν τα πάντα. Δεν θα με πείραζε να κάνω θυσίες για εκείνα. Αν κάποιος μου έλεγε ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις περιοδεία για τα επόμενα 10 χρόνια αν κάνεις παιδιά θα ήμουν εντάξει, γιατί αυτό το έχω επιλέξει εγώ. Έχω ή δη καταφέρει περισσότερα από όσα φανταζόμου, οπότε τώρα απλά προσπαθώ να περάσω όμορφα".

Πόσο ώριμη σκέψη από έναν νεαρό άντρα 28 ετών που έχει γνωρίσει τη δόξα από πολύ νωρίς! Πόσο ανακουφιστική είναι αυτή η φωτεινή εξαίρεση στον σκοτεινό κανόνα που θέλει τα παιδιά-θαύματα να «καίγονται» νωρίς!

Αυτό το διάβασες; Μυστικός γάμος στη Χαβάη για διάσημο σταρ του Hollywood [photos]

Μπράβο Ed Sheeran. Θα μας λείψεις, αλλά, πραγματικά χαιρόμαστε πολύ για εσένα. Και για την οικογένεια που θα φτιάξεις με την Cherry σου.

Ζ. Κ.