Η βρώμικη αποκάλυψη της ημέρας: «Δεν έχω πλύνει το παντελόνι μου εδώ και μήνες! Το φοράω κάθε μέρα…»

16.08.2019
Η βρώμικη αποκάλυψη της ημέρας: «Δεν έχω πλύνει το παντελόνι μου εδώ και μήνες! Το φοράω κάθε μέρα…»
Έχει το δικό του στυλ και ανήκει στους κορυφαίους του είδους του.

Ο λόγος για τον διάσημο σχεδιαστή Tom Ford ο οποίος έκανε την πιο βρώμικη αποκάλυψη της ημέρας. Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην Vogue και μεταξύ άλλων μίλησε για τα ρούχα που φοράει τα οποία μάλιστα δύσκολα αποχωρίζεται. Όπως είπε φοράει το ίδιο παντελόνι καθημερινά και δεν το αποχωρίζεται ούτε για πλύσιμο.

Δείτε ακόμη: Γιάννης Βαρδής – Νίνο: Διαδικτυακός πόλεμος ξέσπασε!-«Γράψε καμιά φιλοσοφία του κ…λου...Μη διδάσκεις τοξικότητα»!

Ο ίδιος είπε:

«Πολύ συχνά νιώθω ότι ντύνομαι σαν εργάτης αλλά δεν έχω την ενέργεια – αν θέλετε το πιστεύετε – να σκεφτώ μια διαφορετική αμφίεση. Και γνωρίζω τα ρούχα που μου πάνε. Μαύρα, καφέ και γκρι. Και λευκά όταν παίζω τένις. Παρεμπιπτόντως να σας πω ότι αυτό το παντελόνι που φοράω πιθανότατα δεν έχει πλυθεί για μήνες. Φοράω τα ίδια ρούχα κάθε μέρα, τα βγάζω το βράδυ και τα κρεμάω στον καλόγερο. Εκεί κρεμάω το μπουφάν μου, το παντελόνι μου, αδειάζω τις τσέπες μου και το επόμενο πρωί σηκώνομαι με τον Τζακ να τρέχει δεξιά-αριστερά και πρέπει εγώ να τον ετοιμάσω για το σχολείο. Και έτσι απλά βάζω τα ίδια ρούχα».

ΓΜ