Αθηνά Ωνάση: Ο Doda μιλά για τον γάμο και το διαζύγιό τους

15.07.2019
Αθηνά Ωνάση: Ο Doda μιλά για τον γάμο και το διαζύγιό τους
Ο πρώην σύζυγος της ελληνίδας κληρονόμου γυρίζει τον χρόνο πίσω και μιλά για εκείνη με, όλως παραδόξως, όμορφα λόγια!

Η είδηση για το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Alvaro de Miranda Neto -ή απλά Doda, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι- έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το 2016 με τις ιστορίες για τις απίστευτες απιστίες του να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη.

Τρία χρόνια μετά εκείνος είναι παντρεμένος ξανά και εκείνη δεν έχει μιλήσει ποτέ σχετικά -όπως ήταν αναμενόμενο, βέβαια.

Σήμερα, τον γύρο του διαδικτύου, κάνει ένα δημοσίευμα του neoskosmos στο οποίο μεταφέρονται λεγόμενα του Doda σχετικά με το γάμο και το διαζύγιο του από την Αθηνά, προφανώς ως απάντηση σε όσους ακόμη και σήμερα τον κατηγορούν για... διάφορα!

"Ήμασταν παντρεμένοι για περισσότερα από 10 χρόνια, πράγμα το οποίο αποδεικνύει ότι ο γάμος μας είχε βάσεις. Η Αθηνά ήταν καλή προς εμένα και προς την κόρη μου, αλλά τώρα έχουμε γυρίσει σελίδα".

Ο Alvaro αναφέρθηκε επίσης και στη βιογραφία του Αλέξη Μανθεάκη με τίτλο ‘Athina Onassis: The Red File’, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται η σχέση εκείνου με ένα call girl από το Βέλγιο καθώς και οι συνήθειές του να συχνάζει σε sex clubs και άλλα πολλά.

Δεν βασίζεται σε "fake news" δήλωσε και έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες το θεμα.

Έστω... Η αλήθεια είναι πως έχουν ειπωθεί πολλά όμως εμείς κρατάμε την αξιοπρέπεια της Αθηνάς Ωνάση, η οποία μάλιστα τη χαρακτηρίζει σε κάθε της βήμα έτσι κι αλλιώς.