"BH90210": Το φιλί της Donna και του David 19 χρόνια μετά, είναι γεγονός [video]

12.07.2019
"BH90210": Το φιλί της Donna και του David 19 χρόνια μετά, είναι γεγονός [video]
Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου reboot της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των '90s συνεχίζεται με ένα νέο "ζουμερό" τρέιλερ που ενθουσίασε τους απανταχού θαυμαστές της.

Για της 7 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα για το reboot της σειράς "BH90210" και ανυπομονούμε να δούμε πώς βρίσκει το 2019 τη θρυλική τηλεοπτική παρέα.

Στο νέο τρέιλερ που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα τους βλέπουμε όλους εκεί. Όλους εκτός από τον Luke Perry φυσικά, αφού ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Dylan McKay στη σειρά, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά τον περασμένο Μάρτιο.

Το νέο τρέιλερ παρακολουθεί την παρέα και στο αγαπημένο τους στέκι το Peach Pitt όπου οι Tori Spelling (Donna Martin) και Brian Austin Green (David Silver) θυμούνται τις εποχές που μοιράζονταν τα πρώτα φιλιά της σχέσης τους. Και το επαναλαμβάνουν. Λεπτομέρειες θα δούμε τον Αύγουστο. Προς το παρόν θυμόμαστε πως ήταν οι δυο τους -παιδάκια- ακόμη όταν πρωτογαπήθηκαν [κάτω] και πώς είναι σήμερα [επάνω]

Φυσικά είναι και οι υπόλοιποι εκεί: Jason Priestly (Brandon Walsh), Gabrielle Carteris (Andrea Zuckerman), Ian Ziering (Steve Sanders), Jennie Garth (Kelly Taylor) και Shannon Doherty (Brenda Walsh) σε νέες περιπέτειες.

Για την ιστορία, υπογραμίζουμε ένα "ύποπτο" βλέμμα όλο νόημα που είδαμε να ανταλλάσουν η Kelly και ο Brandon. Τι να σημαίνει άραγε;

Ιδού και συνεχίζουμε να μετράμε αντίστροφα.