Friends: Δες πώς είναι σήμερα η Julie, η αγαπημένη του Ross που μισούσε η Rachel

03.07.2019
Friends: Δες πώς είναι σήμερα η Julie, η αγαπημένη του Ross που μισούσε η Rachel
57 ετών σήμερα η γλυκύτατη ηθοποιός που, στην ουσία βρέθηκε άθελά της ανάμεσα στο "θρυλικό" ζευγάρι της σειράς, μία ανάσα πριν οι δυο τους γίνουν ζευγάρι στην πραγματικότητα.

Ο λόγος για την Lauren Tom η οποία πρωταγωνίστησε στον δεύτερο κύκλο της πολυαγαπημένης σειράς "Friends" ως η Julie, η κοπέλα που γνώρισε ο Ross ακριβώς τη στιγμή που η Rachel είχε αντιληφθεί ότι τον αγαπά και είχε αποφασίσει να του το πει.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει ΑΥΤΗ τη σκηνή που τον περιμένει με χαρά στο αεροδρόμιο, όμως εκείνος δεν κατεβαίνει μόνος του... Ιδού η σκηνή, με την ευκαιρία.

Η Lauren Tom, λοιπόν, σήμερα είναι 57 ετών και ακόμη ασχολείται με τον χώρο, όμως, κατά κύριο λόγο, δανείζοντας τη φωνή της σε ταινίες κινουμένων σχεδίων -πράγμα που αγαπά πάρα πολύ.

Στο βίντεο που ακολουθεί τη βλέπουμε σε ένα βίντεο αφιέρωμα του The Today Show να μιλά για την εμπειρία της στο πλατώ της σειράς, οι θεατές του οποίου, όμως τη μίσησαν καθώς μπήκε "σφήνα" ανάμεσα στο αγαπημένο τους ζευγάρι.

Αξίζει να σημειώσουμε το σημείο όπου εκφράζει την έκπληξή της σχετικά με τη "μίσος" που εισέπραξε από το Live κοινό στα γυρίσματα που δεν δίστασε να τη γιουχάρει, προκαλώντας της αμηχανία, αλλά και στην απάντησή της στην ερώτηση/φωτιά: "Φιλάει καλά ο Ross;"

Ιδού: Η "Julie" μεγάλωσε αλλά η θετική της ενέργεια είναι ακόμη εμφανέστατη.

Δες και αυτό: "Φιλαράκια": 28 "περάσματα" διασήμων που θα μείνουν αξέχαστα [photos & vds]