«Η πριγκίπισσα Diana ήταν έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο Bodyguard 2»

02.07.2019
«Η πριγκίπισσα Diana ήταν έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο Bodyguard 2»
Ο Kevin Costner αποκάλυψε τι είχαν συζητήσει οι δυο τους για την πιθανή συνεργασία τους, ειδικότερα για τις πολύ προσωπικές σκηνές τους.

Θρυλική ταινία το "Bodyguard" με τον έρωτα ανάμεσα στον Kevin Costner και την αδικοχαμένη Whitney Houston να έχει αφήσει τη δική του εποχή. 27 χρόνια μετά, ο πρωταγωνιστής της αποκαλύπτει ότι επρόκειτο να γυριστεί μια δεύτερη ταινία με παρόμοιο θέμα, όπου στο πλευρό του θα είχε την πριγκίπισσα Diana!

Μιλώντας στο People TV, o 64χρονος, σήμερα, ηθοποιός εξήγησε ότι το σχέδιο είχε προχωρήσει πολύ, με τους παραγωγούς και τους πρωταγωνιστές να έχουν σχεδόν συμφωνήσει, ενώ υπογράμμισε τον ρόλο που έπαιξε ως "μεσολαβητής" η Sarah Ferguson [φωτό κάτω]

"Στο στούντιο άρεσε η ιδέα ενός Bodyguard 2, με την Diana να αναλαμβάνει έναν ρόλο παρόμοιο με αυτό της Whitney. Κανείς δεν γνώριζε κάτι γι' αυτό, όμως, για περίπου έναν χρόνο", είπε ο Costner εξηγώντας ότι το σενάριο ήθελε τον δικό του χαρακτήρα να προστατεύει αυτόν της Diana από stalkers και paparazzi μέχρι τη στιγμή που η μεταξύ τους σχέση γινόντας από επαγγελματική σε πιο... προσωπική.

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι το πρώτο σενάριο για το πρότζεκτ έφτασε στο γραφείο του τη μέρα πριν το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή της πριγκίπισσας, στις 31 Αυγούστου 1997.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουνοι λεπτομέρειες που αναφέρει ο Costner για τα όσα είχαν πει με την Diana σχετικά με το πόσο... προσωπικές θα ήταν οι μεταξύ τους σκηνές.

"Τη θυμάμαι απίστευτα γλυκιά στο τηλέφωνο και με είχε ρωτήσει 'Θα έχουμε κάποια σκηνή φιλιού;' Το είπε με έναν γεμάτο σεβασμό τρόπο... Ήταν νευρική γιατί η ζωή της ελεγχόταν σε κάθε σημείο. Και εγώ της είπα 'Ναι, θα έχουμε και λίγο από αυτό, αλλά μπορούμε να το κάνουμ ΟΚ, επίσης".

Στη συνέχεια, ο Costner, εξήγησε πόσο σημαντικός ήταν ο ρόλος που είχε παίξει η πρώην συννυφάδα της Diana στην όλη προσέγγιση.

"Η Sarah ήταν πολύ σημαντική. Πάντα τη σέβομαι γιατί είναι εκείνη που κανόνισε τη συζήτηση μεταξύ εμού και της Diana. Και δεν είπε ποτέ 'Εγώ όχι; Κι εγώ είμαι πριγκίπισσα'. Στήριζε την ιδέα από την αρχή".

Αυτό ομολούμε δεν το είχαμε ακούσει και όσο το σκεφτόμαστε τόσο περισσότερο σκεφτόμαστε το ενδιαφέρον που θα είχε!

Και με την αφορμή, ας θυμηθούμε και το τρέιλερ της ταινίας του 1992 που αγαπήθηκε τόσο πολύ, με μια Whithey Houston που μπορεί να μην "έπεισε" κανέναν υποκριτικά, όμως συγκλόνισε τους πάντες με τα τραγούδια της.