Sophie Turner: Το pre-wedding party της στη Γαλλία

29.06.2019
Sophie Turner: Το pre-wedding party της στη Γαλλία
H Sansa Stark του Game of Thrones παντρεύεται στη γαλλική εξοχή

Η Sophie Turner, η Sansa Stark του Game of Thrones, έκανε το pre-wedding party της για το γάμο της με τον Joe Jonas, στη Γαλλία.

Αυτό το είδες; Σάλος από δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Tom Cruise δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της Suri

H ηθοποιός και ο τραγουδιστής που είναι μέλος του συγκροτήματος Jonas Brothers, έφτασαν στη Γαλλία στις αρχές της εβδομάδας για το γάμος τους στο Château de Tourreau, μια πολυτελής έπαυλη στην εξοχή. Προτού φύγουν για την εξοχή, ο φακός τους κατέγραψε στο Παρίσι. Ακολούθησε selfie με το ερωτευμένο ζευγάρι να φιλιέται με φόντο τον Πύργο του Άιφελ.

Δες και αυτό: Αποκάλυψη: Η Bar Refaeli παντρεύτηκε τον... πατέρα της [photos]

Οι καλεσμένοι δεν θα είναι πολλοί, αλλά αναμένονται διάσημες αφίξεις για την τελετή που μάλλον θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τα media. Η Sophie Turner και ο Joe Jonas γιόρτασαν μαζί με φίλους και μέλη των οικογενειών τους, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν πως η ηθοποιός φαίνεται πως έκανε κυριολεκτικά πρόβα γάμου, καθώς επέλεξε να φορέσει μια λευκή τουαλέτα που θύμιζε νυφικό από τον οίκο Cushnie.

Δες επίσης: Διαζύγιο για Ashton Kutcher και Mila Kunis; Τι απαντούν στην κάμερα οι ίδιοι και στο σχόλιο της Rummer Willis [video]

Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για το ζευγάρι καθώς πριν από δύο μήνες αιφνιδίασαν τους πάντες με έναν γάμο στο Λας Βέγκας.