Η Courteney Cox άλλαξε επάγγελμα - Δεν βάζει ο νους σου το μυστικό της ταλέντο [video]

27.06.2019
Η Courteney Cox άλλαξε επάγγελμα - Δεν βάζει ο νους σου το μυστικό της ταλέντο [video]
Την "αποκάλυψη" έκανε η ίδια μέσω ανάρτησης στα social media.

Τελευταία, η Courteney Cox και οι αναρτήσεις της έχουν συζητηθεί πολύ καθώς έφεραν ξανά μαζί τα κορίτσια από τα λατρεμένα "Φιλαράκια'. Δύο φωτογραφίες της μαζί με τη "Phoebe" Lisa Kudrow και τη "Rachel" Jennifer Aniston μοιράστηκε η "Monica" και... έγινε χαμός.

Η μία είναι αυτή που βλέπετε επάνω και η άλλη, κάτω, προκάλεσε μεγαλύτερη ταραχή καθώς οι τρεις φίλες ποζάρουν χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ιδού:

Βέβαια, σήμερα ασχολούμαστε με την Court λόγω της πιο πρόσφατης ανάρτησής της μέσω της οποίας αποκάλυψε ένα σπάνιο "ταλέντο" που, προφανώς, ούτε εκείνη ήξρερε ότι κατείχε, το οποίο της στρέφει και σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο εργασίας.

Υπνωτήστρια σκυλιών, ανακάλυψε ότι είναι η Cox και κάνει μία επίδειξη για του λόγου το αληθές. Όπως κάθε πρωί", μας λέει στο βίντεο που μοιράστηκε, "ετοιμάζω φαγητό για τα σκυλάκια μου. Όχι όμως προτού κάνω... αυτό", συνέχισε και γύρισε την κάμερα πάνω στα χαριτωμένα κατοικίδιά τους, τα οποία έκλειναν τα μάτια τους μόλις εκείνη τους το ζητούσε.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ιδού και, εμείς τι να ευχηθούμε;; Ίσως... "Καλή σταδιοδρομία"; Γενικά πάντως, ό,τι ξέρει να κάνει κανείς, καλό είναι, έλεγαν οι παλιότεροι!