Σε κοινές διακοπές το ζεύγος Obama με το ζεύγος Clooney

27.06.2019
Σε κοινές διακοπές το ζεύγος Obama με το ζεύγος Clooney
Υψηλή συνάντηση στο Κόμο.

Τι τετράδα ε; Τα δύο ζευγάρια εντοπίστηκαν μαζί σε ένα ιταλικό hotspot, με τις φήμες να θέλουν τον πρώην Πρόεδρο και τη πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής να φιλοξενούνται από τους Clooneys στην εξοχική τους κατοικία στο Κόμο.

Μάλιστα, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τα ζευγάρια «συνελήφθησαν» να βγαίνουν από ένα πολυτελές ταχύπλοο την ώρα που πήγαιναν για δείπνο. Η Michelle φορούσε ένα άσπρο βαμβακερό σύνολο και η Amal ένα φλοράλ φόρεμα Gucci, ενώ οι δύο άνδρες είχαν ντυθεί με παρόμοια κοστούμια.

H φιλία του Barack Obama και του George Clooney μετράει πολλά χρόνια, δηλαδή πριν ο Οbama γίνει Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς είχαν συνεργαστεί μαζί σε κάποια φιλανθρωπικά projects όταν ήταν γερουσιαστής. Από τότε, οι δύο άνδρες λέγεται ότι έχουν κρατήσει στενές φιλικές σχέσεις μεταξύ τους αλλά και τώρα με τις συζύγους τους, που και εκείνες έχουν γίνει πολύ καλές φίλες.

Οι Clooneys έχουν εδώ και χρόνια μια εξοχική βίλα στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας και είναι επίσης η χώρα όπου αποφάσισαν να παντρευτούν και να κάνουν τη γαμήλια τελετή στη Βενετία.