Eurovision 2019: Το Replay που ζήτησε η Κύπρος, η δεύτερη πρόβα, τα προβλήματα και η απογοήτευση της Τάμτα! [Βίντεο]

10.05.2019
Eurovision 2019: Το Replay που ζήτησε η Κύπρος, η δεύτερη πρόβα, τα προβλήματα και η απογοήτευση της Τάμτα! [Βίντεο]
Απογοητευμένη εμφανίστηκε η Τάμτα στις δηλώσεις της, αμέσως μετά τη δεύτερη πρόβα.

Μια ανάσα από τον πρώτο ημιτελικό της 14ης Μαίου όπου θα διαγωνιστεί και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα, η Τάμτα και η κυπριακή αποστολή αντιμετώπισαν ένα πρόβλημα επί σκηνής που ήταν αρκετό για να φέρει την απογοήτευση.

Η δεύτερη πρόβα της εντυπωσιακής τραγουδίστριας, πραγματοποιήθηκε με πρόβλημα στον ήχο και παράλληλα με άψογη σκηνική παρουσία, κάτι που έφερε στεναχώρια στην τραγουδίστρια όπως αποκάλυψε και η ίδια σε δηλώσεις της. Το πρόβλημα είχε να κάνει με τον συντονισμό του ήχου του δικού της μικροφώνου με αυτόν των τραγουδιστών που κάνουν τα φωνητικά.

Η ίδια είπε:

«Δεν είμαι χαρούμενη. Περιμένουμε περισσότερα, θα έχουμε κάποιες αλλαγές. Κάποιες αλλαγές ήταν καλύτερες αλλά κάποιες άλλες δεν ήταν καλές. Είχαμε κάποια προβλήματα στον ήχο αλλά για αυτόν τον λόγο κάνουμε την πρόβα για να γνωρίζουμε τι είναι καλό και τι όχι κι ευτυχώς έχουμε τον χρόνο και την ευκαιρία να το διορθώσουμε»

Δείτε το βίντεο:

To κρατικό κανάλι της Κύπρου εξέδωσε ανακοίνωση αμέσως μετά την πρόβα:


«Αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε ότι κατά τις πρόβες σήμερα προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα με το οποίο δεν τηρήθηκε η ισορροπία μεταξύ των μικροφώνων. Η αντιπροσωπεία υπέβαλε αίτημα για νέο ακουστικό έλεγχο, το οποίο έγινε αποδεκτό και η πρόβα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι. Τα ζητήματα που προέκυψαν ήταν εκεί και στη συνέχεια διορθώθηκαν».

Δείτε παρακάτω τη δεύτερη πρόβα:

Γιώργος Μουλάς