Μυστικός γάμος στο Παρίσι για Katie Holmes και Jamie Foxx

29.11.2018
Μυστικός γάμος στο Παρίσι για Katie Holmes και Jamie Foxx
Ύστερα από 5 χρόνια σχέσης το διάσημο ζευγάρι λέγεται ότι είναι έτοιμο να την... επισημοποιήσει!

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για ένα από τα πιο καλοφυλαγμένα μυστικά του Hollywood. Ο δεσμός της Katie Holmes με τον Jammie Foxx λέγεται ότι ξεκίνησε έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Tom Cruise το 2012. Και χρησιμοποιούμε τη λέξη "λέγεται" καθώς μέχρι και αυτή τη στιγμή, επίσημη δήλωση σχετικά δεν υπάρχει από κανέναν τους.

Βέβαια, το ζευγάρι αποφάσισε να μιλήσεί διαφορετικά, αφού τον περασμένο Ιανουάριο πραγματοποίησε την πρώτη του επίσημη κοινή εμφάνιση, επιβεβαιώνοντας έτσι -επιτέλους- τον δεσμό τους.

Διάβασε επίσης: Tom Cruise: Δεν έχει δει την κόρη του, Suri, εδώ και χρόνια και ιδού γιατί

Η φωτογραφία επάνω και αυτή ακριβώς κάτω είναι από το Pre-GRAMMY Gala που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη. Οι μάσκες έπεσαν!!!

Το επόμενο βήμα μετά τα... "φανερώματα" προφανώς ήταν η επισημοποίηση, που, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα δεν αργεί. Ρεπορτάζ του RadarOnLine αναφέρει ότι το ζεύγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί και πρόκειται να παντρευτεί μέσα στον χειμώνα, φυσικά σε στενό κύκλο, στο Παρίσι.

Διάβασε και αυτό: Η Suri Cruise έγινε 12 ετών και η μαμά Katie ποστάρει νέα φωτογραφία της

Πηγές της έκδοσης αναφέρουν ότι εκείνος που καθυστερούσε το στεφάνι ήταν ο Foxx, που ήταν εναντίον της δέσμευσης. "Της πήρε 5 χρόνια της Katie, αλλά τον έπεισε", αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Υποθέτουμε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, όλο και κάπως θα φτάσει στ' αυτιά μας -ή και στα μάτια μας. Προς το παρόν, παραθέτουμε δύο φωτογραφίες που βρήκαμε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Τα στιγμιότυπα έρχονται από το 2006 και συγκεκριμένα από αγώνα μεταξύ των ομάδων Washington Redskins και Minnesota Vikings, όπου βλέπουμε μαζί, περιχαρείς, τον Jammie Foxx, την Katie Holmes και τον τότε σύζυγό της, Tom Cruise.

Οι τρείς τους γνωρίζονται ήδη και περνούν όμορφα, όμως αν θέλουμε να βρούμε κάτι ανάμεσα από τις... γραμμές, θα προσέχαμε λίγο περισσότερο τη δεύτερη εικόνα, όπου πάνω από το κεφάλι του Cruise φαίνεται να συνατντιούνται τα βλέματα των Holmes και Foxx... Έτσι, για την ιστορία.

Και η ώρα η καλή!