Πέθανε ο Burt Reynolds: Το δημόσιο "αντίο" των "γυναικών" του συγκινεί

07.09.2018
Πέθανε ο Burt Reynolds: Το δημόσιο "αντίο" των "γυναικών" του συγκινεί
Η είδηση για τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού γέμισε με θλίψη τους απανταχού θαυμαστές και φίλους του.

Πρόκειται για έναν από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της γενιάς του με αμέτρητες συμμετοχές σε μεγάλες επιτυχίες του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Ο Burt Reynolds άφησε την τελευταία του πνοή χθες (6/9/2018) σε νοσοκομείο της Φλόριντα σε ηλικία 82 ετών, ενώ αντιμετώπιζε χρόνια σοβαρά καρδιακά προβλήματα. Η πρώην συζυγός τους, Loni Anderson [φωτό κάτω] εξέδωσε μια ανακοίνωση, όπου τονιζόταν ότι σε εκείνη και τον γιο τους, Quinton θα λείψει το απίθανο γέλιο του.

Διάβασε ακόμη: Ρίκα Βαγιάνη: Το δημόσιο "αντίο" του συζύγου της

Όπως ήταν φυσικό, τα social media γέμισαν από αποχαιρετισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς ξεχωρίζουμε το αντίο της Sallie Field [φωτό κάτω] με την οποία έκαναν μαζί 4 ταινίες, έζησαν μαζί 5 χρόνια και χώρισαν από δικό του λάθος, πράγμα που δεν το συγχώρησε ποτέ στον εαυτό του, όπως παραδεχόταν σε κάθε ευκαιρία.

"Υπάρχουν φορές στη ζωή σου που είναι τόσο ανεξίτηλες που δεν ξεθωριάζουν ποτέ. Παραμένουν ζωντανές ακόμη και ύστερα από 40 χρόνια. Τα χρόνια μου με τον Burt δεν φεύγουν ποτέ από το μυαλό μου. Θα βρίσκεται πάντα στην ιστορία της ζωής μου και στην καρδιά μου, όσο ζω. Αναπαύσου Buddy", διαβάζουμε στην ανακοίνωση που εξέδωσε και συγκινεί.

"Αντίο" στον Reynolds είπαν διαδικτυακά άμετρητοι φίλοι και θαυμαστές, διάσημοι και μη. Από αυτά ξεχωρίζουμε τις αναρτήσεις των φίλων και συμπρωταγωνιστριών του Goldie Hawn, Reba Mcentire και Dolly Parton

Αυτό το διάβασες; Σάννυ Μπαλτζή: Το συγκινητικό αντίο στον Χάρρυ Κλυνν, παππού της κόρης της