Beyonce: Σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμά της -Είναι "φτυστά" ο πατέρας τους

26.07.2018
Beyonce: Σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμά της -Είναι "φτυστά" ο πατέρας τους
13 μηνών είναι σήμερα οι Rumi και Sir Carter και μοιάζουν υπερβολιά στον Jay Z -όπως εξάλλου και η μεγάλη τους αδελφή.

Η Beyonce και ο Jay Z είναι ένα από τα πιο ισχυρά ζευγάρια της διεθνούς showbiz, οι οποίοι, όμως πάνω από όλα βάζουν την οικογένειά τους και τα τρία τους παιδιά.

Η πρωτότοκή τους, Blue Ivy, είναι πανταχού παρούσα τόσο στις επίσημες εμφανίσεις τους, όσο και στις σελίδες τους στα social media. H 6χρονη νεαρά, μάλιστα, δείχνει να έχει μάθει πολύ καλά το "παιχνίδι" της δημοσιότητας. Μέχρι και να το απολαμβάνει. Οι φωτογραφίες από την πιο πρόσφατη οικογενεική τους εμφάνιση που πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram η Beyonce το φανερώνει αμέσως, ενώ είναι αδύνατο να μη γίνει και κάποιο σχόλιο για την εκπληκτική ομοιότητα της Blue με τον πατέρα της.

Μπορεί να το ξεχνάμε γιατί δεν τα βλέπουμε συχνά, όμως το διάσημο ζεύγος έχει ακόμη δυο παιδιά -ενώ ας σημειώσουμε ότι τον τελευταίο καιρό οι φήμες θέλουν την Queen Bey έγκυο ακόμη μία φορά. Τα δίδυμα Sir και Rumi γεννήθηκαν πριν από 13 μήνες και οι γονείς τους δεν τα πολύ-εμφανίζουν.

Γι' αυτό και η φωτογραφία τους που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Instagram έχει γίνει viral. Τελικά είναι εμφανές ότι και τα τρία παιδιά "πήραν" από τον πατέρα τους. Αν κάνει τέταρτο παιδί η Beyonce, να δεις που γι' αυτό θα είναι. Για να της μοιάσει!

💜❤️💜❤️💜❤️ (📷: @beyonce)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESSENCE (@essence) στις

Διάβασε ακόμη: Beyonce - Jay Z: Πρώτη εμφάνιση για τα δίδυμα παιδιά τους σε συναυλία [video]