Khloe Kardashian: Μας άφησε άφωνες με το χαρακτηριστικό που εύχεται να «κληρονομήσει» η αγέννητη κόρη της

04.04.2018
Khloe Kardashian: Μας άφησε άφωνες με το χαρακτηριστικό που εύχεται να «κληρονομήσει» η αγέννητη κόρη της
Το πρώτο της παιδί με τον Tristan Thompson ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο η Khloe Kardashian.

Η μέλλουσα μανούλα δηλώνει ενθουσιασμένη για τον ερχομό της κόρης της, με την ίδια να ομολογεί πως μετρά τον χρόνο αντίστροφα για να την κρατήσει στην αγκαλιά της.

Η ανυπομονησία της αυτή την έχει οδηγήσει σε αρκετά παράδοξες ατάκες όλο αυτόν τον καιρό, καθώς η ίδια δεν έχει διαστάσει να μοιραστεί με το κοινό της μέσω social media και του app του φέρει την υπογραφή της τις πρώτες της σκέψεις της για τον ερχομό της μικρής της.

Μην πάει το μυαλό σας, φυσικά, σε όλα εκείνα που θα απασχολούσαν μια απλή, καθημερινή έγκυο. Εδώ δε μιλάμε για μια κοινή θνητή μα για oλόκληρη Kardashian!

Η Khloe έχει σοβαρότερες ανησυχίες που ούτε η Kim δεν τόλμησε να εκφράσει κατά τη διάρκεια των δικών την εγκυμοσύνων. Μερικές ημέρες πριν αποκάλυψε πως οι πιο έντονες σκέψεις της αφορούν στο πώς θα μοιάζει το πρώτο της παιδί, με την ίδια να έχει δηλώσει πως εύχεται η μικρή της να πάρει το στυλ και της χορευτικές ικανότητες της μαμάς της. Η τελευταία της ανακοίνωση, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Τι εξομολογήθηκε η Khloe; Ιδού:

«Την προηγούμενη εβδομάδα αποκάλυψα κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να πάρει η κόρη μας από εμένα και τον Tristan, όπως το στυλ μου και τις χορευτικές μου κινήσεις και την ευφυΐα του μπαμπά της. Τώρα, θα μοιραστώ κάποια ακόμα… Θέλω το μωρό μου να πάρει τα οπίσθιά μου! Τα μεγάλα ανασηκωμένα μου οπίσθια!».

Δεν ξέρουμε πως κρίνεται εσείς τη συγκεκριμένη δήλωση, εμείς πάντως αναρωτιόμαστε:

Βρε Khloe μας, δε νομίζεις πως είναι λίγο νωρίς να μιλάς για τα ανασηκωμένα οπίσθια που… εύχεσαι να κληρονομήσει το αγέννητο μωρό σου;