Ben Affleck: Απαντάει στους επικριτές του

01.04.2018
Ben Affleck: Απαντάει στους επικριτές του
Ο ηθοποιός δίνει την απάντηση του στα αρνητικά σχόλια για την εμφάνιση και τα κιλά του

Πρόσφατα, δημοσιεύτηκε στο New Yorker ένα άρθρο με τίτλο Η Μεγάλη Θλίψη του Ben Affleck, το οποίο, μεταξύ άλλων, σχολίαζε το βάρος και τα τατουάζ του ηθοποιού.

Η αρθρογράφος, Naomi Fry, επιχείρησε να αναλύσει την αλλαγή στην καριέρα του Affleck, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Jennifer Garner. Εκτός αυτού, το άρθρο περιλαμβάνει λεπτομέρειες για τη φημολογούμενη απιστία του ηθοποιού με μια γκουβερνάντα, την οποία τόσο ο Affleck όσο και η Garner έχουν διαψεύσει, αλλά το meme του «θλιμμένου Affleck» για την κριτική της ταινίας Batman vs Superman, στο οποίο ο ηθοποιός στέκεται μόνος κοιτάζοντας τον ορίζοντα. «Η κοιλιά του προεξέχει με έναν τρόπο που σε κάποιες πιο φωτισμένες χώρες, όπως η Γαλλία, θα θεωρείτο ανδροπρεπής, όπως το κορμί του εύρωστου Gerard Departieu στη νεότητα του, αλλά στην "φασιστικά αθλητική" Αμερική θα παρέπεμπε περισσότερο στον Homer Simpson», αναφέρει στο άρθρο της η Fry.

Εκτός από τα κιλά του, η αρθρογράφος σχολίασε και το τατουάζ στην πλάτη του, χαρακτηρίζοντάς το «φανταχτερό, ανεξαρτήτως του αν είναι αληθινό ή ψεύτικο».

Ο ίδιος αποφάσισε να δώσει την απάντηση του μέσω Twitter, λέγοντας πως είναι «μια χαρά». «Είμαι καλά. Το χοντρό μου δέρμα είναι ενισχυμένο από τα φανταχτερά τατουάζ», έγραφε ο Affleck.

Ο καλύτερος φίλος του Affleck, Matt Damon, στήριξε τον ηθοποιό σε πρόσφατη συνέντευξή του, όταν ρωτήθηκε για το επίμαχο τατουάζ. «Δεν είναι δουλειά ενός φίλου να πει στον φίλο του τι θα κάνει στην πλάτη του. Τον υποστηρίζω σε κάθε του καλλιτεχνική έκφραση», δήλωσε χαρακτηριστικά.