Sarah Jessica Parker: Ξεκινά τη δική της εκδοτική σειρά!

01.04.2018
Sarah Jessica Parker: Ξεκινά τη δική της εκδοτική σειρά!
Το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της ηθοποιού

H Sarah Jessica Parker ανακοίνωσε πως ξεκινά τη δική της εκδοτική σειρά σε συνεργασία με τις εκδόσεις Hogarth. Η ηθοποιός είπε σε συνέντευξή της στο Entertainment Weekly πως αγαπά πολύ τα βιβλία, κάνει παρέα με συγγραφείς σε εστιατόρια και παραλαμβάνει δέματα με βιβλία τους στην πόρτα της.

Το πρώτο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει, πιθανότατα τον Ιούνιο, από την δική της εκδοτική σειρά είναι το μυθιστόρημα της συγγραφέως Fatima Farheen Mirza με τίτλο A Place for Us. Η Sarah Jessica θα είναι διευθύντρια εκδόσεων της σειράς SJP του οίκου Hogarth της Crown Publishing Group, θυγατρικής της Penguin Random House. Σύμφωνα με δελτίο τύπου, το μυθιστόρημα αφορά τη ζωή μιας ινδικής μουσουλμανικής οικογένειας στην Καλιφόρνια την παραμονή του γάμου της μεγαλύτερης κόρης.

Μιλώντας για το νέο της ρόλο ως εκδότρια, η Parker είπε ότι «την αιχμαλώτισε η συγκινητική ιστορία της Fatima Mirza» και εξήρε την ικανότητα της να κάνει τον αναγνώστη να κατανοήσει καλύτερα «τι σημαίνει να συμφιλιώνει κάποιος την αγάπη για την οικογένεια και τον πολιτισμό με την επιθυμία να βρει το δικό του μονοπάτι και τη δική του πίστη». «Σας εγγυώμαι ότι θα είστε διαφορετικοί όταν θα κλείσετε το βιβλίο» είπε η ηθοποιός.

My bookcase runneth over. X, SJ

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on Mar 13, 2018 at 6:38pm PDT