Ashton Kutcher: Μιλάει για το διαζύγιο με τη Demi Moore

22.02.2018
Ashton Kutcher: Μιλάει για το διαζύγιο με τη Demi Moore
O ηθοποιός έκανε δηλώσεις για το χωρισμό του και αποκάλυψε πως είχε πάει μόνος του στο βουνό για μια βδομάδα

Ο Ashton Kutcher ήταν πρόσφατα καλεσμένος στο podcast "Armchair Expert" του Dax Shepard, και μίλησε με λεπτομέρειες, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιο του με τη Demi Moore.

Ο 40χρονος ηθοποιός, που πλέον είναι παντρεμένος με τη Mila Kunis, με την οποία έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά, τη μικρή Wyatt και τον μικρό Dimitri, έκανε αποκαλύψεις για το χωρισμό με την 55χρονη το 2012.

"Αμέσως μόλις πήρα διαζύγιο, πήγα στα βουνά για μια εβδομάδα μόνος μου. Δεν έτρωγα τίποτα, δεν έπινα τίποτα, μόνο νερό και τσάι. Άφησα στην άκρη τους υπολογιστές, το τηλέφωνο, τα πάντα. Ήμουν στη Μοντάνα ολομόναχος, δε μιλούσα με κανέναν. Είχα μόνο ένα σημειωματάριο, ένα στυλό, τσάι και νερό. Έκανα ό,τι μου κατέβαινε στο κεφάλι. Κατέγραψα κάθε σχέση που είχα όπου ένιωθα πως υπήρχε κακία ή οτιδήποτε άλλο, όπως τύψεις. Και μετά έγραψα γράμματα σε κάθε ένα από αυτά τα άτομα. Και την έβδομη μέρα, τους τα έστειλα. Τα είχα σε χειρόγραφα, μετά τα δαχτυλογράφησα και τους τα έστειλα. Ήταν σαν άσκηση.Σκεφτόμουν ότι έχω κάνει ζημιά σε κόσμο. Ήθελα να 'ξεκαθαρίσω΄ το τοπίο", δήλωσε ο Kutcher.

O ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην Kunis και τα παιδιά τους, λέγοντας πως "έχουν μια προνομιούχα ζωή και δε το ξέρουν. Ποτέ δε θα το καταλάβουν γιατί αυτή είναι η μοναδική ζωή που θα γνωρίσουν".