Σύννεφα στον γάμο της Νάντιας Χαλαμανδάρη και του Ισπανού πρίγκιπα;

07.04.2017
Στις 31 Μαΐου του 2016 ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου, όμως, σε λιγότερο από ένα χρόνο έγγαμου βίου η Νάντια Χαλαμανδάρη και ο Ισπανός πρίγκιπας Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο φέρονται να έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού περιοδικού Hola.

Το περιοδικό επικαλείται ως πηγές του κοντινά άτομα της οικογένειας που επισημαίνουν πως -τουλάχιστον προς το παρόν- δε φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να το ξαναπροσπαθήσουν να σώσουν τον γάμο τους.

Η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως η Νάντια δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ισπανία και όταν η συγκατοίκηση αποδείχθηκε αδύνατη, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και εκείνη να γυρίσει στην Ελλάδα μαζί με τον γιο τους που ήρθε στον κόσμο μόλις πέντε ημέρες μετά τον γάμο τους.

Να αναφέρουμε πως επιθυμία της βασιλικής οικογένειας είναι η Νάντια να ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει περισσότερο τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Πάντως, ίσως ενδεικτικό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά θα μπορούσε να θεωρηθεί το πρωτοχρονιάτικο post της Νάντιας: «Είσαι πάντα μια απόφαση μακριά από μια εντελώς διαφορετική ζωή #2017».