Κέλι Όσμπορν: Έφτασε κοντά στο θάνατο εξαιτίας σπάνιας ασθένειας [vds]

06.04.2017
Η διάσημη παρουσιάστρια και κόρη του τραγουδιστή της heavy metal Όζι Όσμπορν εξομολογείται τη μάχη που χρειάστηκε να δώσει προκειμένου να σώσει τη ζωή της αλλά και την ανορθόδοξη θεραπεία που εφάρμοσε.

Η Κέλι Όσμπορν στα 32 της έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη από εμπειρίες τόσο μοναδικές που πολλοί από εμάς δεν θα έχουμε ούτε μέχρι τα βαθιά μας γεράματα. Αυτό την ώθησε σε τόσο μικρή ηλικία να γράψει την αυτοβιογραφία της: «There’s No F***ing Secret: Letters From a Badass B****» (Δεν υπάρχει κανένα γ... μυστικό: Γράμματα από μια ασυμβίβαστη σ...).

Στο βιβλίο αυτό διηγείται και τον αγώνα που έδωσε όταν ανακάλυψε ότι η ίδια έχει νοσήσει από την ασθένεια Lyme και μάλιστα στο τρίτο στάδιο.

«Ύστερα από λάθος διαγνώση που με είχε κάνει να νιώθω “κουνουπίδι” από τα πολλά χάπια, απευθύνθηκα στην κλινική του εναλλακτικού ιατρικού θεραπευτή Philip Battiade στη Γερμανία. Πρώτη φορά τον συνάντησα όταν κούραρε τον αδερφό μου που είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Ανακουφίστηκα όταν τελικά έμαθα τι ακριβώς μου συμβαίνει αλλά ταυτόχρονα φοβήθηκα πολύ. Ξεκίνησα μια θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Αντί για να προσπαθήσουμε να εξουδετερώσουμε την ασθένεια με αντιβιοτικά, με αυτή την θεραπεία ενδυναμώσαμε το ανοσοποιητικό μου σύστημα ώστε ο οργανισμός μου να μπορέσει να καταπολεμήσει ο ίδιος την ασθένεια, το οποίο είναι μια πιο ολοκληρωμένη και μακροβιότερη θεραπεία. Δεν ήθελα να μιλήσω για τη θεραπεία μου από τη Lyme, όχι μόνο από φόβο για τις φαρμακευτικές εταιρείες που θα με κυνηγούσαν εξαιτίας της ανορθόδοξης θεραπείας που ακολούθησα, αλλά και επειδή είναι η πιο μοδάτη ασθένεια αυτή τη στιγμή. Έχω βαρεθεί να βλέπω λυπημένες διάσημες να το παίζουν θύμα στα εξώφυλλα των περιοδικών».

Για τη θεραπεία αυτή βέβαια η διάσημη τηλεπερσόνα χρειάστηκε να πληρώσει 40 χιλιάδες δολάρια! Δες την να πανηγυρίζει για το πρώτο αντίτυπο του βιβλίου της που το έλαβε στο γραφείο της.