Κόρτνεϊ Κοξ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελα να παίξω τη Ρέιτσελ στα Φιλαράκια

06.04.2017
Για πρώτη φορά η διάσημη ηθοποιός εξηγεί γιατί αρνήθηκε το ρόλο του κακομαθημένου πλουσιοκόριτσου που τελικά έπαιξε με μεγάλη επιτυχία η Τζένιφερ Άνιστον.

Αν ανήκεις στους φανατικούς της σειράς «Friends» ή «Φιλαράκια» όπως έγινε γνωστή στην Ελλάδα θα γνωρίζεις ήδη ότι οι παραγωγοί της σειράς είχαν επιλέξει πρώτη από όλους την Κόρτνεϊ Κοξ για την οποία προόριζαν το ρόλο της Ρέιτσελ, όμως εκείνη αρνήθηκε ζητώντας το ρόλο της Μόνικα. Μέχρι στιγμής όμως δεν είχαμε μάθει την αιτία που τον απέρριψε...

Τώρα όμως η ίδια η Κόρτνεϊ Κοξ εξήγησε τους λόγους αυτής της της άρνησης σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Off Camera with Sam Jones»: «Για κάποιο λόγο ένιωθα ότι είχα περισσότερα κοινά με τη Μόνικα, ίσως επειδή πράγματι έχω» λέει με χιούμορ η 52χρονη σταρ. «Μοιάζω αρκετά μαζί της. Ίσως δεν είμαι τόσο καθαρή όσο η Μόνικα, ωστόσο είμαι πολύ τακτική. Και δεν είμαι και τόσο ανταγωνιστική, αν και κάποιοι άνθρωποι, και συγκεκριμένα ο σύντροφός μου, ο μουσικός Τζόνι Μακ Ντάιντ, θα έλεγαν ότι είμαι. Ήταν πραγματική επιτυχία να έχουμε αυτούς τους σεναριογράφους, αυτούς τους δημιουργούς του σόου και όλη αυτή την ομάδα που συντόνισε τα πράγματα και αυτούς τους ηθοποιούς. Θέλω να πω ότι το κάστινγκ ήταν τέλειο! Πραγματικά ήταν!». Και εμείς θα συμφωνήσουμε! Για την ιστορία... Η Κόρτνεϊ Κόξ και η Τζένιφερ Άνιστον έγιναν και στα αλήθεια κολλητές και παραμένουν μέχρι και σήμερα!