Οι λεπτομέρειες για το τροχαίο στο Survivor

31.03.2017
Κι εκεί που περιμέναμε συμβούλιο νησιού για να μάθουμε ποιος θ΄αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα από το Survivor ήρθαν τα σοκαριστικά νέα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης μάζεψε στο συμβούλιο την ομάδα των διασήμων για να τους ανακοινώσει πως οι μαχητές είχαν τροχαίο ατύχημα. Το βανάκι που τους μετέφερε συγκρούστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Από τους παίκτες όλοι είναι εκτός κινδύνου με τους περισσότερους να έχουν απλά μώλωπες. Σοβαρότερα είναι ο Μάριος και η Ειρήνη Κολιδά με κατάγματα και σπασμένα πλευρά.

[Απίστευτο! Η Ειρήνη Παπαδοπούλου το είχε δει στον ύπνο της. Μάθε περισσότερα εδώ]

Όπως είπαν οι μαχητές, ένα μηχανάκι τους προσπέρασε και συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση και το οποίο έπεσε πάνω στο βαν. Οι πιο ψύχραιμοι ήταν ο Μάριος κι ο Κωνσταντίνος ενώ η Ειρήνη Κολιδά με δυσκολία προσπαθούσε να κρατήσει τις αισθήσεις της. Όπως μάλιστα είπε, αυτό που της έδινε δύναμη ήταν η σκέψη του παιδιού της αλλά και ο συμπαίκτης της Κωνσταντίνος που την κράταγε ακίνητη υπό το φόβο εσωτερικής αιμοραγίας μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο. Ο Βασάλος μάλιστα ήταν αυτός που ανέλαβε το βάρος να στηρίξει και να διαχειριστεί όλους τους τραυματίες, κάτι που όπως δήλωσαν οι συμπαίκτες του το έκανε με ψυχραιμία.

Στο βανάκι δεν βρίσκονταν ο Πάνος και ο μισθοφόρος που είχαν νωρίτερα επιβιβαστεί σε άλλο όχημα για να πάνε για εξετάσεις στο νοσοκομείο. Εκεί έμαθαν για το ατύχημα και σοκαρίστηκαν. Οι πρώτες τους σκέψεις πήγαν στο χειρότερο, μέχρι να έρθουν οι συμπαίκτες τους και να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούσαν. Όπως είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, εκτός από τον Κωνσταντίνο Βασάλο όλοι μπήκαν με φορείο και σε κατάσταση σοκ.

Ο Κώστας έμεινε όλη τη νύχτα στο πλευρό της Ειρήνης και ο Πάνος βοήθησε τις άλλες δύο κοπέλες της ομάδας.

Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσουν οι τραυματίες ν΄αγωνίζονται; Η απάντηση στο συμβούλιο