Survivor στο twitter: Πώς σχολιάζουν οι «εδώ» διάσημοι το ψάρι του Ντάνου [photos]

24.03.2017
Survivor στην τηλεόραση χωρίς παράλληλα να είναι ανοικτό το twitter... είναι μισό Survivor! Όλη η πλάκα κάθε επεισοδίου συνοψίζεται στα σαρκαστικά tweets των φανατικών θεατών του παιχνιδιού, που αυτή την εβδομάδα κατακεραύνωσαν τη Σόφη Πασχάλη και το δίδυμο Χανταμπάκης-Χούτος και εξύμνησαν τον αρχηγικό «Ντάνο».

Από τη στιγμή που άλλαξε η ατμόσφαιρα στην παραλία των «Διάσημων» και οι παίκτες χωρίστηκαν σε κλίκες και άρχισαν να ανταλλάσσουν κατηγορίες, τα ποσοστά τηλεθέασης του τηλεοπτικού παιχνιδιού απογειώθηκαν.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα και η Σόφη Πασχάλη - πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι - αποκάλυψε ένα περιστατικό που ώθησε τους «Διάσημους» να στοχοποιήσουν τον Ντάνο. Σύμφωνα με τη γυμνάστρια, οι «Διάσημοι» ενοχλήθηκαν επειδή ο Αγγελόπουλος ψάρεψε ένα ψάρι και δεν το μοιράστηκε με όλους, αλλά με έναν παίκτη, τον οποίο δεν κατoνόμασε.

Διάσημοι και ανώνυμοι θεατές του παιχνιδού έχουν «ρίξει» το twitter με τα πικρόχολα και χιουμοριστικά σχόλιά τους:

Μεγάλες θαυμάστριες του Ντάνου, η Ελεωνόρα Μελέτη και η Ναταλία Γερμανού.

Την εμμονή της εξέφρασε και η Νικολέττα Ράλλη λέγοντας στην εκπομπή της «Ρε παιδιά, να σας πω κάτι; Δεν ξέρω, αλλά όταν ακούω το όνομα Γιώργος Αγγελόπουλος, ντροπή μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει, ελεύθερη κοπέλα είμαι, κάτι παθαίνω, μία αναστάτωση. Πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα “βουλιάξει” η Σκιάθος».

Και γνωστά ονόματα του αθλητικού χώρου «τα πήραν» με τη Σόφη Πασχάλη - ο Βαγγέλης Μάντζαρης έγραψε «Κούρασες, στο καλό». Ο Γρηγόρης Γεωργάτος έγραψε «Να τους ενωσει ηθελε κ τους διελυσε!!!! Κ καλα, Η οχια!!». Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε «μαζέψτε την, επειγόντως», ενώ ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έβαλε... κορώνα στο κεφάλι του Αγγελόπουλου!

Στα τηλεοπτικά πρωινάδικα η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε με στόμφο: «Πολύ σοβαρά το πήρε η Σόφη! Λες και έκανε διάγγελμα… Περιμέναμε τόσο καιρό να μάθουμε τι τελικά έκανε ο Αγγελόπουλος! Και τι μάθαμε; Ότι έφαγε το μπαρμπούνι με τον έναν και όχι με όλους… Περιμέναμε να δούμε γιατί είναι τόσο μισητός ο Αγγελόπουλος, να δούμε έναν σοβαρό λόγο και τελικά τι είδαμε; Για τα ψάρια!».

Και η Φαίη Σκορδά αναρωτήθηκε: «Για ένα ψάρι έγινε όλο αυτό; Το μοιράστηκε ή το έφαγε μόνος του; Το μοιράστηκε! Πόσοι να φάνε πια από αυτό το ψάρι; Πόσο να ήταν; Μεγάλη αδικία…»