Ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει ποια η σχέση του σήμερα με τον Σάκη Τανιμανίδη

06.03.2017
Όλους τους μήνες που έχουν μεσολαβήσει από το γινάλε του World Party μέχρι σήμερα, έχουν γραφτεί τα άπειρα για το ποια είναι η σχέση των δύο παρουσιαστών, Γιώργου Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως οι δύο κολλητοί πλέον δε μιλιούνται.

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος, ο Γιώργος Μαυρίδης δεν έκρυψε την έκπληξή του που το συγκεκριμένο θέμα έχει απασχολήσει τόσο πολύ και βάζει τα πράγματα στη θέση τους:

«Τι να πω; Δεν περίμενα ποτέ μου ότι η σχέση που έχουμε με τον Σάκη θα απασχολούσε τόσο τα Μέσα! Είναι τόσο ζωτικής σημασίας το γεγονός αν μιλάμε με τον Σάκη και πόσο συχνά μιλάμε. Μιλάμε… Δυστυχώς για κάποιους, μιλάμε και δεν είμαστε, ούτε σκοτωμένοι, ούτε στα μαχαίρια. Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που η εκπομπή τελείωσε και οι δρόμοι μας άλλαξαν και επίσης ο Σάκης άφησε τη Θεσσαλονίκη και κατέβηκε πλέον μόνιμα στην Αθήνα, πώς είναι δυνατόν να είμαστε μαζί 24 ώρες το 24ωρο;».

Όσο για το αν θα μπορούσε να παρουσιάσει το Survivor;

«Είναι ένα πρόγραμμα εντελώς αντίθετο προς εμένα… Είναι ένα πρόγραμμα που δεν θα μπορούσα να κάνω σε καμία περίπτωση, γιατί δεν μπορώ να το υποστηρίξω».