Xιού Τζάκμαν Vs Ράιαν Ρέινολντς: Η μάχη των Υπερ-ηρώων

06.03.2017
Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί είναι φίλοι καρδιακοί, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία να πειράζουν ο ένας τον άλλο προς χαρά και ικανοποίηση πάντα των θαυμαστών τους.

Ο Χιου Τζάκμαν και ο Ράιαν Ρέινολντς γνωρίστηκαν το 2009 όταν συνεργάστηκαν στην ταινία: «X-Men Origins: Wolverine movie» και έκτοτε κάνουν πολύ παρέα, ενώ κάνουν πλάκα ο ένας στον άλλο μέσω των κοινωνικών δικτύων αναφερόμενοι στην κινηματογραφική περσόνα τους.

Το τελευταίο αστείο τους ξεκίνησε από ένα τουιτάρισμα του Τζάκμαν -που αυτή τη στιγμή περιοδεύει σε όλο τον κόσμο καθώς προωθεί τη νέα ταινία του υπερήρωα Wolverine που υποδύεται ο ίδιος-, που έλεγε: «Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη επίσκεψη Πεκίνο» και συνόδευε μια φωτογραφία του μαζί με κάποιους θαυμαστές του. Δείτε το εδώ:

Ο Ρέινολντς λοιπόν του απάντησε με έναν έξυπνο και σαρκαστικό τρόπο λέγοντάς του: «Είμαι σίγουρος ότι αυτοί είναι διαδηλωτές». Άφωνος ο Τζάκμαν του λέει: «Αλήθεια; Αλήθεια;».

Τα πειράγματα μεταξύ των δυο σταρ συνεχίστηκαν και αφού προβλήθηκε το τρέιλερ της νέας ταινίας Deadpool 2 που πρωταγωνιστεί ο Ρέινολντς και που χρονικά συνέπιπτε με την πρεμιέρα της νέας ταινίας Wolverine του Τζάκμαν. Στο τρέιλερ ο αντι-ήρωας Deadpool προσπαθεί να σώσει τη ζωή ενός άντρα, όμως επειδή του παίρνει πάνω από 2 λεπτά για να φορέσει τη στολή του, τελικά ο άντρας πεθαίνει. Με αφορμή αυτό το τρέιλερ ο Ρέινολντς κοροϊδεύει τον Τζάκμαν για την αυστραλέζικη προφορά του λέγοντάς του «Πώς το κάνουν τόσο γρήγορα τα άλλα παιδιά, πιθανώς δεν θα ήσουν νεκρός εάν ήταν ο Λόγκαν» (δηλαδή ο υπερήρωας Wolverine).