Σάρα Τζέσικα Πάρκερ & Κιμ Καρντάσιαν: Τι συνδέει τις δύο σταρ [photos & vds]

03.03.2017
Τι κοινό μπορεί να έχουν η διάσημη ηθοποιός και η γνωστή τηλεπερσόνα; Φαινομενικά τίποτα, ωστόσο μοιράζονται ένα κοινό πάθος, που τις έκανε να έρθουν πιο κοντά η μια με την άλλη.

Μπορεί να δούλευε στο χώρο του θεάματος από τη νηπιακή της ηλικία, ωστόσο γνωρίσαμε και αγαπήσαμε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μέσα από το ρόλο της Κάρι στη δημοφιλή σειρά «Sex and the city». Ενσάρκωνε μια πολύ μοντέρνα και απελευθερωμένη γυναίκα που είχε πάθος με τη μόδα, τα ρούχα και τα παπούτσια.

Μπορεί η ίδια, η 51 ετών ηθοποιός, πολλές φορές να έχει διαχωρίσει τη θέση της από τον τηλεοπτικό της ρόλο, ωστόσο το ενδιαφέρον της για τα ωραία παπούτσια και η επιθυμία της να τα κάνει πιο προσιτά στη μέση γυναίκα, την ώθησε να δημιουργήσει μια δική της σειρά υποδημάτων πολύ κομψών και σε σχετικά λογικές τιμές. Και φυσικά η σειρά φέρει το όνομά της: Sarah Jessica Parker ή SJP.

Και κάπου εδώ μπαίνει η Κιμ Καρντάσιαν... Η οποία επίσης λατρεύει τα παπούτσια και τα συλλέγει μανιωδώς, και η οποία επίσης λατρεύει την Πάρκερ και τη θεωρεί μοναδική. Όταν γνωρίστηκαν λοιπόν οι δυο τους στα παρασκήνια της συναυλίας του Κάνιε Γουέστ (συζύγου της Κιμ) πριν μερικούς μήνες, η 35χρονη τηλεπερσόνα εξέφρασε το θαυμασμό της για την Πάρκερ -«είσαι το είδωλό μου, είσαι ο πιο υπέροχος άνθρωπος σε όλο τον πλανήτη» της είπε- και στη συνέχεια δήλωσε πόσο πολύ της αρέσει η νέα της σειρά παπουτσιών. Δείτε τη φωτογραφία από τη στιγμή της γνωριμίας τους.

Για να ευχαριστήσει λοιπόν τη νέα της φιλενάδα η Πάρκερ της έκανε δώρο ένα ζευγάρι σουέτ ψηλοτάκουνα πέδιλα στο χρώμα του δέρματος φτιαγμένα ειδικά γι' αυτήν: «Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ» ακούγεται η Κιμ να λέει στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram. «Και δείτε, μου έφτιαξε αυτά τα υπέροχα σουέτ παπούτσια. Ξέρει πόσο αγαπώ τα σουέτ παπούτσια στο χρώμα του δέρματος και πόσο πολύ χρειάζομαι ένα καινούριο ζευγάρι ψηλοτάκουνα» συμπληρώνει. Δείτε το βίντεο.