Η Τζένιφερ Λόρενς και ο παραλίγον θάνατος (!) από τα... οπίσθιά της [vds]

05.12.2016
Απίστευτο κι όμως αληθινο. Η βραβευμένη με Όσκαρ παραλίγο να σκοτώσει έναν συνεργάτη της ξύνοντας τα οπίσθιά της και μάλιστα σε ιερούς βράχους.

Καλεσμένη στην εκπομπή «The Graham Norton Show» η Τζένιφερ Λόρενς περιέγραψε το πιο απίστευτο περιστατικό που συνέβη κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Hunger Games»

Κατά τη διάρκεια γυρισμάτων στη Χαβάη, η Λόρενς κάθισε επάνω σε καποια βράχια, που θεωρούνται ιερά στην περιοχή. «Δεν έπρεπε να καθίσεις σε αυτά γιατί δεν έπρεπε να ακουμπήσουν τα γεννητικά σου όργανα επάνω σε αυτά. Εγώ όμως φορούσα μία στολή από καουτσούκ και ήταν τόσο καλά για να ξύσεις τον πισινό σου», είπε η Λόρενς κουνώντας τη λεκάνη της με τη... παλινδρομική κίνηση που έκανε επάνω στα βράχια, στον καναπέ.

Έτσι όπως ξυνόταν όμως, ένας βράχος μετακινήθηκε με αποτέλεσμα να παρασύρει έναν τεράστιο βράχο που έπεσε από το βουνό. «Παραλίγο να σκοτωθεί το παιδί που ήταν υπεύθυνος για τον ήχο (από τον βράχο που έπεσε) και καταστράφηκε ολόκληρη η (ηχητική) εγκατάσταση», είπε με γέλια τονίζοντας ότι οι ντόπιοι θεώρησαν ότι ήταν σημάδι από τν θεό.

"Είναι κατάρα", έλεγαν όλοι.. Εγώ όμως τους εξηγούσα: ''Χαχα! Είμαι η κατάρα σας!''