Οι Aerosmith ανακοίνωσαν την αποχαιρετιστήρια περιοδεία τους [photos]

15.11.2016
Ύσταρα από 46 (!) χρόνια διαρκούς παρουσίας στο μουσικό στερέωμα, το δημοφιλές ροκ συγκρότημα που δημιούργησαν το 1970 ο Στίβεν Τάιλερ και ο κιθαρίστας Τζο Πέρι έκανε μια ιστορική ανακοίνωση.

Την τελευταία τους περιοδεία ανακοίνωσαν πρόσφατα οι Aerosmith ενώ παραδέχτηκαν ότι "δεν έχουν όλοι τα ίδια συναισθήματα σχετικά με αυτό".

"Οι Aerosmith θα γυρίσουν τον Ατλαντικό με μια από τα μεγαλύτερα ροκ σόους που έγιναν ποτέ και θα είναι χωρίς αμφιβολία το απόλυτο must see event του 2017 καθώς θα είναι η αποχαιρετιστήρια περιοδεία της μπάντας", γράφει η επίσημη ανακοίνωση όπου συμπεριλαμβάνεται και το πραγματικά εντυπωσιακό πρόγραμμα της Aero Vederci Tour, όπως χαρακτηριστηκα την ονόμασαν.

Κάνε κλικ στον σύνδεσμο και δες το κι εσύ.

Ύστερα από την περιπέτεια υγείας που είχε ο Τζο Πέρι, ο οποίος είχε καταρρεύσει επί σκηνής τον Ιούλιο, όλα τα μέλη του γκρουπ δηλώνουν ενθουσιασμένα που επιστρέφουν με τον ίδιο τον Πέρι να ξεκαθαρίζει ότι "μπορεί να είμαστε έτοιμοι να πούμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία περιοδεία, όμως δεν μπορούμε να πούμε ότι θα είναι και η τελευταία εμφάνιση των Aerosmith". Έτσι μάλιστα...

Ιδού και μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των γερόλυκων της ροκ: