Μπραντ Πιτ: Εκβιάζει την Αντζελίνα Τζολί με "καυτές" ηχογραφήσεις ντοκουμέντα

11.11.2016
Και ενώ το σίριαλ που ξεκίνησε όταν ανακοινώθηκε το διαζύγιο των Μπραντζελίνα ακόμη συνεχίζεται με την υπόθεση της κηδεμονίας των έξι παιδιών τους στο προσκήνιο, νέες πληροφορίες έρχονται να δυναμητίσουν τα πάντα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Sun" ο Μπραντ Πιτ έχει στην κατοχή του ηχητικά ντοκουμέντα που αν χρησιμοποιηθούν θα αποβούν ιδιαίτερα δυσμενή για την Αντζελίνα Τζολί. "Κανείς δεν θέλει να παίξει 'βρώμικα'", τονίζουν πηγές φίλα προσκήμενες στον 52χρονο σταρ, "όμως η Αντζελίνα και η ομάδα της ξεπερνούν τα όρια ώστε να υποτιμήσουν τελείως τον Μπραντ και να κερδίσουν αποκλειστική κηδεμονία".

Στόχος του Μπραντ είναι να κερδίσει τα πιαιδά του και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του.

"Πιστεύουμε ότι υπάρχουν ηχογραφήσεις της Αντζελίνα που θα μπορούσαν να εκπυρσοκροτήσουν εναντίον της αν δημοσιοποιηθούν", υποστηρίζουν μεταξύ άλλων άνθρωποι που φέρονται να γνωρίζουν εκ των έσω.

Όσο για το συμβάν που πυροδότησε τα τελευταία γεγονότα;

"Ναι, υπήρξε μια διαφωνία στο αεροπλάνο ανάμεσα σε εκείνον και τον Μάντοξ αλλά ήταν ακριβώς αυτό. Δεν πρόκειται για κακοποίηση. Ο Μπραντ κατέστησε σαφές ότι θέλει να φτάσει σε μια ώριμη συμφωνία και να σταματήσει η λάσπη εκατέρωθεν", υπογραμμίζουν οι πηγές ενώ επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το θέμα δεν έχουμε από καμμία πλευρά.