Παντρεύεται ξανά η Γκουέν Στεφάνι: Όλες οι λεπτομέρειες

11.11.2016
Φουλ ερωτευμένη η διάσημη τραγουδίστρια και αγαπημένος της, Μπλέικ Σέλντον, είχαν αρχικά αποφασίσει να κάνουν τον γάμο τους τα Χριστούγεννα του 2016. Όμως, καθότι δεν προλάβαιναν, η ημερομηνία "πήγε λίγο πιο πίσω" και ιδού το πρόγραμμα.

Στις 5 Μαΐου στην Εκκλησία του Καλού Ποιμένα ( Church of the Good Shepherd) στο Μπέβερλι Χιλς πρόκειται να παντρευτούν η Γκουέν Στεφάνι και ο Μπλέικ Σέλντον σύμφωνα με το RadarOnline αλλά οι δυο τους δεν κατέληξαν εύκολα σε κοινή απόφαση.

"Δεν συμφωνούν σε τίποτα" μεταφέρουν πηγές του site, υπογραμμίζοντας όμως ότι αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και ο γάμος θα γίνει. Ως εξής:

Η Γκουέν θέλει έναν γάμο- υπερπαραγωγή και ο Μπλέικ κάτι σε στενό κύκλο στο σπίτι του στην Οκλαχόμα. Δεν θα της πάει κόντρα όμως οπότε τα πράγματα θα γίνουν όπως θέλει εκείνη.

Η λίστα της Γκουεν μόνο περιλαμβάνει 700 άτομα, έτσι για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος του... πρότζεκτ!

Οι δυο τους έχουν συμφωνήσει ότι θα ερμηνεύσουν και οι δυο τραγούδια τους, σύμφωνα με "κατασκόπους" του Radar, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι το ζευγάρι έχει διαλέξει το τραγούδι του Τζον Μπον Τζόβι “Blaze of Glory” για ΤΟ τραγούδι τους.

Η λίστα ενδέχεται να μειωθεί στους 400 ενώ αναμένονται ονόματα όπως Τζένιφερ Ανιστον και Τζάστιν Θερού, Κόρτνεϊ Κόξ και Τζόνι ΜακΝτέιντ, Κέιτι Πέρι, ο Κιθ Έρμπαν και η ΝικόΛ Κίντμαν, αλλά και οι πρώην σύζυγοι του ζεύγους, Γκάβιν Ρόσνταϊλ και Μιράντα Λαμπερτ. Άκουσον άκουσον!

Στο κείμενο διαβάζουμε επίσης πληροφορίες για το προγαμιαίο συμβόλαιο που λέγεται ότι υπέγραψαν ήδη οι δυο μελλόνυμφοι. "Και καλά έκαναν", υπογραμμίζεται καθώς η "αξία" της Γκουέν υπολογίζεται γύρω τα $100 εκατομμύρια, δηλαδή περί τα $60 εκατομμύρια παραπάνω από του Μπλέικ.

Η ώρα η καλή!