Η Μπλακ Τσάινα γέννησε σε Live μετάδοση -Οι πρώτες εικόνες του μωρού [vds]

11.11.2016
Χαράς ευαγγέλια στο σπιτικό των Καρντάσιαν καθώς γεννήθηκε η κορούλα του Ρόμπερτ και της "καλής" του. Και η κάμερα μπήκε μέσα στο χειρουργείο.

Πατέρα για πρώτη φορά έκανε τον Ρόμπερτ Καρντάσιαν η αρραβωνιαστικιά του, Μπλακ Τσάινα, η οποία γέννησε τον καρπό του έρωτά τους: ένα υγιέστατο κοριτσάκι στο οποίο έδωσαν το όνομα Ντριμ (Όνειρο).

Αυτό που έχει ενδιαφέρον βέβαια, πριν δούμε το βιντεάκι που πόσταρε η πανευτυχής μανούλα με το μωράκι της, είναι ένα άλλο βίντεο που "ανέβασε" η ίδια στη σελίδα της στο Instagram λίγο νωρίτερα, όπου διακρίνονται η ίδια, ο Ρομπ, η πεθερά Κρις Τζένερ με τον αγαπημένο της Κόρεϊ, η μαμά Τόκιο Τονι και η κολλητή της Πέιτζ Άντισον, μέσα στην αίθουσα τοκετών. Και δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις..

Οι πληροφορίες ήθελαν τις κάμερες της ριάλιτι εκπομπής του ζεύγους να μπαίνουν όντως μέσα στο χειρουργείο, αλλά αυτό που είδαμε στο βιντεάκι είναι "άλλο πράγμα". Εξηγείται όμως με τον όρο: A new social media craze, “mannequin challenge”. Η νέα" τρέλα των social media θέλει τους "πρωταγωνιστές" να στήνονται παγωμένοι, σαν κούκλες σε βιτρίνα σε όποια στάση θέλουν.

Ιδού και το "πόνημα" των Καρντάσιαν λοιπόν λίγο πριν την άφιξη της μικρής Ντριμ την οποία θα δεις στην επόμενη σελίδα.

Dream Team 💕 #mannequinchallenge

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Dream Renee Kardashian 💕

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on