O Μπίλι Μπομπ Θόρντον μιλά για τα διαβόητα φιαλίδια με αίμα της Αντζελίνα

11.11.2016
Στα 61 του χρόνια και ευτυχισμένος στο πλευρό της έκτης (!) του συζύγου, ο διάσημος ηθοποιός μιλά για τη διάσημη πρώην και τα "παράξενα" που θα τους ακολουθούν μια ζωή.

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν το 2000 και χώρισαν το 2003, λίγο αφού εκείνη είχε υιοθετήσει τον γιο της, Μάντοξ.

Οι δυο πρώην διατήρησαν φιλικές σχέσεις, ακόμη και τα χρόνια που η Αντζελίνα ήταν ζευγάρι με τον Μπραντ Πιτ. Τώρα όμως, ο 61χρονος σταρ παραδέχεται ότι ένιωθε πάντα μειονεκτικά απέναντί της καθως επίσης και ότι γνώριζε από την αρχή ότι ο γάμος τους δεν θα κρατούσε γιατί οι δυο τους ήταν τόσο διαφορετικοί.

"Ποτέ δεν ένιωσα αρκετά καλά για εκείνη", παραδέχτηκε μιλώντας στο περιοδικό GQ ο Θόρντον προσθέτοντας ότι γενικότερα δεν αισθάνεται άνετα μεταξύ πλούσιων και σημαντικών ανθρώπων.

Μεταξύ άλλων βέβαια, ο Μπίλι Μπομπ, στου οποίου το χέρι ακόμη φαίνεται το τατουάζ με το όνομα της Αντζελίνα που είχε χτυπήσει κάποτε, μιλά και για τα διαβόητα φιαλίδια με το αίμα τους που μοιραζόταν με την Τζολί.

"Ζούσαμε πολύ καιρό χωριστά. Εκείνη γυριζε το Tomb Raider και εγώ το Monster's Ball. Θεώρησε ότι θα ήταν ενδιαφέρον και ρομαντικό αν παίρναμε ένα ξυραφάκι και σκίζαμε τα δάχτυλά μας, ρίχναμε λίγο αίμα μέσα σε αυτά τα φυλαχτά και να τα φοράμε στον λαιμό μας όπως φορά κανείς τα μαλλάκια του γιου ή της κόρης του. Το ίδιο πράγμα. Από εκείνη τη στιγμή φορούσαμε τα φιαλίδια με το αίμα στον λαιμό μας. Και είμασταν βαμπίρ και ζούσαμε σε μπουντρούμι", εξηγεί κάνοντας και το χιούμορ του ο Θόρντον.