Παρασκήνιο: Γιατί δεν πήγε ο Χρήστος Πολίτης στην κηδεία του Γιώργου Βασιλείου

04.11.2016
Χθες Πέμπτη 3 Νοεμβρίου έγινε η κηδεία του Γιώργου Βασιλείου και όλοι ήταν εκεί για να πουν το τελευταίο αντίο. Ωστόσο, ένας έλειπε, ο Χρήστος Πολίτης και σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo, ο λόγος έρχεται... από τα παρασκήνια.

Να θυμίσουμε ότι στα '90s πρωταγωνιστούσαν στις δύο σαπουνόπερες του Νίκου Φώσκολου, ο μεν Πολίτης ήταν ο Γιάγκος Δράκος στη «Λάμψη», ο δε Βασιλείου ο Θεοχάρης στο «Καλημέρα, Ζωή».

Σύμφωνα πάντα με τη Freddo, ο πρώτος είχε μεγάλο τηλεοπτικό ανταγωνισμό με τον δεύτερο εκείνη την εποχή και μάλιστα, πολλές φορές χρειάστηκε να παρέμβει ο Νίκος Φώσκολος για να επιλυθούν οι επαγγελματικές τους διαφορές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εποχής εκείνης, το αυξημένο κασέ του Χρήσου Πολίτη απέτρεψε τον Νίκο Φώσκολο να τον έχει πρωταγωνιστή και στο «Καλημέρα Ζωή», ενώ ο Γιώργος Βασιλείου ήταν ο νέος πρωταγωνιστής και αναδείχθηκε στο αντίπαλο δέος του «Γιάγκου Δράκου».

Αυτός αποτέλεσε και έναν από τους λόγους που οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν καμία επαφή από τη στιγμή που ο Φώσκολος δημιούργησε τον νέο ρόλο.

Πηγή: Freddo