Ο Βαλ Κίλμερ απαντά δημόσια για τον καρκίνο του

02.11.2016
Πριν από λίγες μέρες προκλήθηκε σάλος όταν ο Μάικλ Ντάγκλας υποστήριξε πως ο καλός του φίλος πάσχει όντως από καρκίνο παρά το γεγονός ότι ο ίδιος το διαψεύδει κατηγορηματικά. Τόνισε μάλιστα ότι τα πράγματα δεν δείχνουν και τόσο καλά για εκείνον.

Σήμερα, ο Βαλ Κίλμερ, για τον οποίο οι φήμες όντως έχουν "βουήξει" σχετικά με την "κακιά αρρώστια" που τον έχει χτυπήσει στον λαιμό, αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

"Αγαπώ τον Μάικλ Ντάγκλας όμως είναι παραπληροφορημένος. Η τελευταία φορά που του μίλησα ήταν πριν από δυο χρόνια όταν του ζήτησα να μου συστήσει έναν ειδικό για να πάρω διάγνωση για έναν όγκο που είχα στον λαιμό μου, ο οποίος με εμπόδιζε να συνεχίσω την περιοδεία μου με το έργο CITIZEN TWAIN. Τελικά συμβουλεύτηκα μια ομάδα στο UCLA και δεν έχω καρκίνο. Έχω ακόμη μια πρησμένη γλώσσα και αναρρώνω σταθερά. έκανα 3 ταινίες τον τελευταίο χρονο, μία από τις οποίες σκηνοθέτησα και παρουσιάζω μια προσωπική παράσταση όπου την γνωρίζω στον κόσμο και απαντώ ερωτήσεις μετά. Ελάτε να με δείτε ζωντανό και χαρούμενο στο Westwood την ερχόνενη εβδομάδα, αν νομίζετε ότι λέω 'μούφες'. Έχω κάνει τρεις φορές Ερωτήσεις Απαντήσεις και νιώθω υπέροχα", ξεκινά το μακροσκελέστατο ποστάρισμά του ο Βαλ Κίλμερ ενώ μέσα σε αυτό αναφέρεται και στη "λατρεμένη" του θρησκεία, την Χριστιανική Επιστήμη που θεωρεί ότι τον έχει σώσει σε πολλά επίπεδα.

Ιδού και το εν λόγω ποστάρισμα.